Otvorene prijave za ispite državne mature

1. 12. u podne započele su prijave ispita državne mature za sve učenike i druge kandidate koji planiraju izaći na ljetni rok. Prijave traju do sredine veljače, nakon čega će maturanti ispite moći prijavljivati samo uz opravdane razloge.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPrijave otvorene do 15. veljače

Maturanti, ali i svi drugi koji žele pristupiti ispitima državne mature u ovoj školskoj godini 2021./2022. prijaviti se mogu sve do 15. veljače 2022. godine u 12.00 sati. Prijave ispita vrše se putem sustava „Postani student”. Prije same prijave potrebno je dobro proučiti upute za prijavitelje jer su prijave u sustav različite za pojedine kategorije pristupnika. Prilikom prve prijave u sustav kandidati moraju pozorno pročitati i prihvatiti Opće uvjete prijava ispita državne mature i studijskih programa pri prvoj prijavi.

Prijave preko AAI@EduHr korisničke oznake

Kada je riječ o učenicima koji ove godine završavaju četvrte i pete razrede srednjih škola i koji su većinski pristupnici maturi, oni se u prijavljuju u sustav svojim elektroničkim identitetom iz sustava AAI@EduHr (korisničkom oznakom i lozinkom) koje im dodjeljuje administrator imenika u školi. Ipak više pronađite na : Prijave ispita državne mature 2021./2022.

Foto: SŠIK Našice

Pročitajte još