Osvoji besplatnu ulaznicu za utakmicu Nexe – Poreč

RK Nexe Našice

RK Nexe Našice


Nakon vrlo dobre predstave koju su pružili u Vinkovcima gdje su domaćine zasluženo pobijedili s 5 golova razlike, već sutra je novi izazov pred RK Nexe. Naime, u goste im dolazi uvijek neugodna ekipa iz Poreča u kojoj im je uvijek vrlo važno biti što koncentriraniji. Za one koji ne znaju, Poreč je u Premijer ligi sezona 2017/2018 završio na visokom trećem mjestu što je samo pokazatelj kako utakmica može biti vrlo neizvjesna. Upravo zbog toga pozivaju se naši vjerni navijači da i ove srijede dođu u dvoranu kralja Tomislava te podrže naše dečke.

Ovom prilikom u suradnji s TV Našicama i Radio Našice RK Nexe poklanja 10 ulaznica (po medijskoj kući). Kako bi sudjelovali u ovoj igri potrebno je da postanete član youtube kanala RK Nexe (Crvena ikona ispod ili https://www.youtube.com/user/rknexevideo) i da u komentar upišete “Volim RK Nexe”.

[yourchannel user=”rknexevideo”]

Isto tako najavljujemo po prvi puta i izravan prijenos (live stream) rukometne utakmice Nexe – Poreč, koji ćete moći pogledati na HRS kanalu (https://www.youtube.com/c/HRSmediacentar/live)

Vidimo se u dvorani.

Osvoji besplatnu ulaznicu za utakmicu Nexe – Poreč

Stric pivo

Pročitajte još