Održana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice

Jučer je održana sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice – posljednja u ovoj godini. Na njoj je prihvaćen financijski plan za 2022. godinu u iznosu 233 350 kuna. Članovi Vijeća su razmotrili zamolbe udruga i klubova s područja Grada te im odobrili financijsku potporu.

Tako je Ženskom odbojkaškom klubu odobreno 10 000 kuna, HKD-u “Lisinski” 6 000, Teniskom klubu 5 000, Udruzi slijepih 4 500, Udruzi starih sportova “Slavonac” 4 000 kuna, Udruzi rekreativnog trčanja “Nexe Team” odobreno je 3 000, Kuglačkom klubu i Humanitarnoj udruzi “Dar dobrote” po 2 500, a Biciklističkom klubu “Našice”, Gradskoj udruzi umirovljenika, Udruzi invalida rada, Sportskoj zajednici i Streljačkoj udruzi “Veteran” po 2.000 kuna. Udruga umirovljenika MUP-a za svoj rad dobila je 1.000 kuna.

Nakon sjednice predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Josip Matek osvrnuo se na rad Vijeća u protekloj godini.

“Upravo smo završili s desetom sjednicom Vijeća Mjesnog odbora Našice na kojoj smo, između ostalog, donijeli i financijski plan za 2022. godinu u iznosu od 233 350 kuna te smo ponovno izašli u susret mnogim udrugama i sportskim klubovima s područja grada. Ja ću iskoristiti ovu priliku i zahvaliti svim volonterima te svima onima koji sudjeluju u radu naših sportskih klubova i udruga. Također im se zahvaljem na uloženom angažmanu i trudu jer tako podižu kvalitetu društvenog i sportskog života u našemu gradu. Isto tako se zahvaljujem svim vijećnicama i vijećnicima na konstruktivnom radu u protekloj godini te svima čestitam Božić kao i sretnu i uspješnu 2022. godinu.”

Pročitajte još