Održana redovita izvještajna sjednica Skupštine BK Našice

Večeras je u prostorijama URT NEXE team Našice održana redovita izvještajna sjednica Skupštine Biciklističkog kluba Našice. Sve nazočne na početku sjednice pozdravio je predsjednik kluba Ivan Adžić, koji je ujedno podnio izvješće o radu i postignutim rezultatima. Tajnik kluba Antun Umiljanović izvijestio je o financijskom poslovanju. Sva su izvješća usvojena jednoglasno, kao i plan i program rada s financijskim planom za predstojeće razdoblje.

Članove Skupštine pozdravili su gradonačelnik Krešimir Kašuba, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović i predsjednica Savjeta mladih Grada Našica Ines Resler, koji su pohvalili rad kluba i postignute rezultate, a posebice rad s velikim brojem mladih biciklista. I dalje su obećali punu podršku našičkim biciklistima istaknuvši ogroman potencijal cikloturizma koji bi trebao zauzeti važno mjesto u turističkoj ponudi Grada Našica.

Skupštinu su pozdravili i predsjednik URT Nexe Team Našice Tomislav Gall, Ivica Kovačević tajnik Udruge branitelja INA i Naftaplin KVIN, Igor Feldi ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice te Alen Dado predsjednik Udruge prijateljstvo Feričanci, koji su pohvalili izuzetno dobru suradnju na raznim zajedničkim projektima. Po završetku sjednice predstavljen je i novi dres kluba za ovu sezonu koji je nabavljen sredstvima Sportske zajednice Grada Našica.

Izvor: Radio Našice

Pročitajte još