Održana godišnja izvještajna skupština NK Vihor Jelisavac

U subotu je u prostorijama kluba održana godišnja redovna izvještajna skupština NK Vihor Jelisavac.

Na skupštini su uz članove kluba bili gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić, predsjednik Mjesnog odbora Jelisavac Franjo Kanđera, predstavnik Nogometnog središta Našice Karlo Kanis kao i mnogobrojni drugi gosti iz udruga i klubova.

Na skupštini su podnesena izvješća o radu kluba za 2017 godinu, financijsko izvješće za 2017. godinu, izvješće nadzornog odbora, izvješća trenera svih kategorija kluba, program rada za 2018. godinu te financijski plan za 2018. godinu

U izvješćima je istaknuto da je prošle godine odigrano 100 službenih utakmica u svim kategorijama u kojima klub djeluje i da klub ima ukupno 74 registrirana igrača u kategorijama seniora, juniora, pionira i početnika. Također u protekloj godini je nabavljeno nešto nove opreme za igrače.

U planu za 2018 godinu su planirani daljni radovi na obnovi prostorija kluba i terena kluba kao i stavljanje naglaska na pojačani rad s mladima.

Predsjednik kluba Ivan Komak je obećao daljnu podršku radu kluba i naglasio da treba pojačati rad s mlađim kategorijama.

Skupštini se obratio Josip Miletić gradonačelnik Grada Našica koji je pozdravio sve nazočne, pohvalio rad kluba, obećao daljnju financijsku podršku Grada Našica radu kluba i naglasio da rad s mlađim kategorijama je važan za budućnost kluba. Skupštinu je pozdravio i Franjo Kanđera predsjednik Mjesnog odbora Jelisavac.

Pročitajte još