Održana 6. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice na kojoj su dodijeljena sredstva udrugama i klubovima

Jučer je održana 6. sjednica Vijeća Mjesnog odbora Našice na kojoj su članovi ponovno odobrili i razmotrili brojne zamolbe udruga i klubova. Sjednicu je otvorio predsjednik Vijeća, gospodin Darko Cerovski, pozdravljajući sve prisutne. Nakon što je jednoglasno usvojen dnevni red kao i prva točka – zapisnik s prethodne sjednice Vijeće je prešao na iduću – donacije Udrugama s područja Našica.

Tako je 1300 eura dodijeljeno Udruzi slijepih Našice, 750 eura dobio je HKD „Lisinski”, a Kick boxing klub Impact i Udruga voćara i vinogradara Našice po 700 eura. Nadalje, Mjesni odbor je dodijelio po 600 eura ŠUD-u „Šaran”, a iste iznose dobili su URT „Nexe Team” Našice i Humanitarna udruga „Dar dobrote”. Iznose od 500 eura dobili su Lovačka udruga „Galeb”, Društvo „Naša djeca” Našice, Udruga „DarNa” te Biciklistički klub Našice dok je Udruga „Uvijek tu” dobila iznos od 398,19 eura.

Svo odluke su usvojene jednoglasno

6. je sjednica završila u ugodnoj i konstruktivnoj atmosferi, a predsjednik Cerovski izrazio je i ovaj put zadovoljstvo postignutim rezultatima.

Izuzetno sam zadovoljan s današnjom sjednicom jer smo sve odluke usvojili jednoglasno. Nije bilo nikakvih problema ili prijepora oko raspodjele novčanih sredstava i i žao mi je što Mjesni odbor ih nema više. Na ovoj smo sjednici morali voditi računa o raspoloživim sredstvima, gledali smo da svim udrugama izađemo u susret kako bismo im olakšali rad i nadam se da smo uspjeli u tome.” – izjavio je, između ostalog, predsjednik Cerovski.

Pročitajte još