Održana 6. Feričanačka biciklijada

Jučer je održana tradicionalna 6. Feričanačka biciklijada u organizaciji Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama “Prijateljstvo” – Feričanci i Biciklističkog kluba Našice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEVožene su 3 biciklijade, dječja u duljini 10 km, rekreativna od 18 km i extreme od 50.5. km. Biciklijadu je pohodio velik broj biciklista. Ove godine su dodijeljene nagrade za najmlađeg biciklista, a to je bio Benjamin Ivanović iz Feričanaca i najstarijeg biciklista Ilija Petovar iz Čepina.

Iznos od prikupljenih donacija će biti utrošen za kupnju novog računala

Nazočne bicikliste su pozdravili načelnik Općine Feričanci, Marko Knežević, predsjednik Biciklističkog kluba Našice, Ivan Adžić, dopredsjednik Biciklističkog kluba Našice, Mario Firšt i predsjednik Udruge “Prijateljstvo”, Alen Dado.

Biciklijada je bila donatorska, a iznos od prikupljenih donacija će biti utrošen za kupnju novog računala za preko 100 djece koja koriste aktivnosi u Udruzi. Iz Udruge zahvaljuju volonterima, donatorima, Općini Feričanci, ekipi Crvenog križa iz Našica i predstavnicima Policijske postaje Našice koji su bili u pratnji biciklijade.

Pročitajte još

Učitavanje...