Održana 10. Martinska ljetna noć – Najbolji čobanac skuhala je ekipa DVD-a Lacići

U organizaciji NK Martin, a pod pokroviteljstvom Mjesnog odbora Martin, Grada Našica i TZ Grada Našice, ali i brojnih drugih sponzora na lokalnom nogometnom igralištu održana je tradicionalna Martinska ljetna noć, 10. po redu.

Uz bogati sadržaj za djecu, organizirano je natjecanje u kuhanju čobanca, a posjetitelji i sudionici su mogli uživati i u bogatoj gastroponudi kao i u nastupu iznimno popularnog Tamburaškog sastava „Čokanj”. Događaj je privukao velik broj gurmana i obitelji koji su uživali u predivnoj atmosferi.

Najbolji čobanac skuhali su DVD Lacići

Unatoč dosta toplom danu 33 ekipe strpljivo su pripremale slavonski čobanac, a nakon tri sata kuhanja predali su uzorke ocjenjivačkoj komisiji te se donio konačni sud. Svi uzorci čobanca bili su iznimno dobri tako da su između primjeraka odlučivale nijanse.

Prvo mjesto osvojili su DVD Lacići, drugo mjesto pripalo je ekipi Caffe bara Motičanka, a treće Pink Panter iz Lacića. Zahvalnice i prigodne nagrade najuspješnijim ekipama uručili su predsjednik NK Martin Josip Perković, direktorica Turističke zajednice Ines Resler te gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba. Tom prigodom gradonačelnik Kašuba je uputio riječi hvale organizatorima i ekipama koji su usprkos težim vremenskim uvjetima uspjeli održati tradiciju koja je, kao i svake godine, privukla veliki broj posjetitelja.

Prema riječima predsjednika Perkovića i ovogodišnja manifestacija se pokazala izuzetno uspješnom zahvaljujući predanosti Nogometnog kluba Martin kao i Mjesnog odbora stoga je svakako za očekivati kako će se tradicija nastaviti i da će Martinska ljetna noć iduće godine okupiti još veći broj natjecatelja i posjetitelja. A galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još