Održan tradicionalni šaranski Kup u organizaciji ŠRD „Đurđenovac”

Od subote pa do jučer na đurđenovačkim ribnjacima natjecalo se 11 ekipa u šaranolovu u sklopu šaranskog Kupa, kojega je i ove godine uspješno organiziralo Športsko – ribolovno društvo „Đurđenovac”.

Samo natjecanje trajalo je mukotrpna 72 sata, a pobjednik ovogodišnjeg Kupa je ekipa „Raki Mata”, drugo mjesto osvojila je ekipa „Antitalenti” dok su treći bili „Koyoti”. Prve tri ekipe su dobile novčanu nagradu kao i novčanu nagradu za najveću ulovljenu ribu koju je ulovila ekipa „Miagro”, a nakon toga je uslijedio i prigodni ručak.

Zbog vremenskih uvjeta ulov je bio slabiji od očekivanog

„Pozdravljam sve ispred Športsko – ribolovnog društva „Đurđenovac”. Trenutno se nalazimo na đurđenovačkim ribnjacima gdje se odvija šaranski Kup, Kup koji se održava već nekih petnaestak godina u ovom terminu, odnosno, pri kraju mjeseca lipnja. Svake se godine natječe od 10 do 11 ekipa, a ove godine, nažalost, vrijeme nas nije poslužilo i dosta je teško pecati u ovakvim uvjetima tako da je i ulov slabiji od očekivanog. Također, problem je i u niskom vodostaju na kojeg ne možemo utjecati. Što se tiče same organizacije sve prolazi u najboljem redu i mogu slobodno reći da sve ekipe uživaju bez obzira na vremenske (ne)prilike. Ovaj kup sponzoriraju Općina Đurđenovac te mnoge lokalne tvrtke koje su prepoznale važnost ovakvog natjecanja.” – izjavio je Ivan Deković, uz Vedrana Kecelija, jedan od organizatora ovog natjecanja.

[fts_facebook id=TVNasice album_id=3968242346558548 posts=20 title=no description=no words=15 type=album_photos image_width=250px image_height=168px hide_date_likes_comments=no image_position_lr=0% image_position_top=0% popup=yes like_option_align=center slider=yes slider_speed=200 slider_controls_bar_color=#1069b3 slider_timeout=3000 slider_controls_text_color=#FFF scrollhorz_or_carousel=carousel slider_spacing=1px hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title like_box_width=500px slider_controls=arrows_and_numbers_below_feed slider_controls_width=500px slider_margin=”0px auto 2px auto”]

Kompletnu galeriju fotografiju možete vidjeti na ovoj poveznici.

Pročitajte još