Održan 23. memorijalni turnir u boćanju „Lizi Lizi – Ivan Martinović”

 

U sklopu proslave Dana Grada jučer je održan memorijalni turnir u boćanju „Lizi Lizi – Ivan Martinović”, 23. po redu kojeg je organizirao NK Šipovac, a pod pokroviteljstvom Grada Našica.

Turnir su svojim dolaskom podržali i direktorica Turističke zajednice Grada Našice Ines Resler te gradonačelnik Krešimir Kašuba koji ga je i otvorio.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo danas biti ovdje u Šipovcu posjetiti memorijalni turnir u boćanju „Lizi – Lizi Ivan Martinović” koji se održava sada već 23. put. Možemo sa zadovoljstvom pohvaliti organizatore koji već godinama održavaju ovaj turnir. On je od iznimne važnosti za ovaj kraj jer podiže kvalitetu života, ali i sportski duh.” – izjavio je, između ostalog, gradonačelnik Kašuba.

Također, okupljene je pozdravio i je predsjednik NK Šipovac Miroslav Ivanković izrazivši veliko zadovoljstvo velikim brojem ekipa kojih je ove godine bilo 13. Prvo mjesto osvojila je ekipa „UDD Sport Cafe”. Oni su u finalu svladali domaću momčad „Miješani”, a bronca je pripala momčadi „Od kratke nema ništa” dok je najbolji u disciplini izbijanje balina bio Igor Bando. Pobjednicima je tajnik NK Šipovac Dražen Ibriks uručio pehare i medalje. A galeriju fotografija možete pronaći ovdje.

Pročitajte još