Odigrana 11. Memorijalna utakmica u spomen na dr. Senada Haj Barakata

Jučer je u Đurđenovcu odigrana memorijalna utakmica “Senad Haj Barakat”. Zbor nogometnih sudaca NS Našice je organizirao 11. Memorijal gdje je ugostio Nogometne suce iz županije iz središta Valpovo, Donji Miholjac i Beli Manastir.

Memorijal je početnim udarcem otvorio otac pokojnog Senada doktor Abdula Haj Barakat. Rezultat je bio u drugom planu, bitno je održavanje tradicije i sjećanja na jednog čovjeka, doktora, suca, a ponajprije odlične osobe i prijatelja. Svima prisutnima se zahvalio na dolasku predsjednik Komisije nogometnih sudaca NS Našice, Nikola Bančić, koji su uveličali ovaj događaj i pomogli da se tradicija održi. Senadova obitelj se zahvalila na trudu Zboru sudaca Našice i svim gostima. Nakon odigrane utakmica nastavljeno je druženje i prisjećanje na lijepe trenutke provedene sa Senadom.

S nekoliko riječi Senadov brat, dr. Samir Haj Barakat, zahvalio se organizatorima i domaćinima na održavanju uspomene na prerano preminulog brata.

“Ovo je 11. godina za redom kako se održava Memorijalni turnir u spomen na mog pokojnog brata Senada koji je ujedno bio nogometni sudac. Želio bih se zahvaliti organizatorima Zboru sudaca Našice u svoje i u ime moje obitelji za održavanje ovog turnira te domaćinu NK “Đurđenovac” kao i gostima kako bismo održali još jedan turnir u spomen na mog brata.” – izjavio je Samir Haj Barakat.

[fts_facebook id=TVNasice album_id=272048668256572 posts=20 title=no description=no words=15 type=album_photos image_width=250px image_height=168px hide_date_likes_comments=no image_position_lr=0% image_position_top=0% popup=yes like_option_align=center slider=yes slider_speed=200 slider_controls_bar_color=#1069b3 slider_timeout=3000 slider_controls_text_color=#FFF scrollhorz_or_carousel=carousel slider_spacing=1px hide_like_option=no show_follow_btn_where=above_title like_box_width=500px slider_controls=arrows_and_numbers_below_feed slider_controls_width=500px slider_margin=”0px auto 2px auto”]

Pročitajte još