Odigran 12. turnir „4 slovačka sela”

U Markovcu Našičkom ovaj je vikend održan tradicionalni turnir „4 slovačka sela”, već 12. po redu. U subotu su odigrana dva susreta – u prvom je domaćin NK „Željezničar” izgubio od ekipe „Vihor” iz Jelisavca rezultatom 1:5, dok je u drugom momčad „Zrinski” iz Jurjevca nadmoćno savladala NK „Omladinac” iz Josipovca Punitovačkog rezultatom 6:1.

Pobjednik turnira je nogometni klub „Zrinski” Jurjevac

Turnir se nastavio u nedjelju s utakmicom za treće mjesto u kojoj su se susreli NK „Željezničar” Markovac Našički i momčad iz Josipovca Punitovačkog. Dvoboj je završio bez pobjednika rezultatom 4:4, a jedanaesterci su pobjedu donijeli gostima. Finalni susret započeo je nešto iza 18 sati kada su na teren istrčali NK „Zrinski” te NK „Vihor”, a u ovoj utakmici ekipa iz Jurjevca nadvisila je momčad iz Jelisavca rezultatom 4:0.

Nakon turnira tradicionalno su proglašeni najbolji sudionici turnira – najbolji strijelac bio je Luka Lišnjić dok je najboljim igračem proglašen Luis Korea Moizes, obojica iz pobjedničke ekipe NK „Zrinski” Jurjevac dok je najboljim vratarom proglašen Matej Balen iz NK „Vihor” Jelisavac, a nagrade su im uručili i čestitali na ostvarenom uspjehu predsjednik NK Željezničar Darko Komjetan i predsjednik Saveza Slovaka u RH Mirko Vavra.

Pročitajte još