Novu europsku sezonu RK NEXE otvara danas s prvom od dvije utakmice u Našicama protiv Grupa Azoty Unia Tarnow

Nova rukometna sezona u EHF Europskoj ligi kreće ovog vikenda. 32 momčadi pokušat će izboriti plasman u grupnu fazu natjecanja, a među njima je i RK NEXE, kojemu će ovo biti 13. europska sezona.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU novu sezonu Našičani kreću od samog početka, a njihov protivnik u 1. pretkolu bit će poljski prvoligaš Grupa Azoty Unia Tarnow. Riječ je o momčadi koja se u EHF Euro ligu plasirala kao finalist poljskog Kupa, a u svojim redovima osim domaćih igrača imaju i brojne strance.

Obje utakmice bit će odigrane u Našicama, u dvorani OŠ kralja Tomislava, danas 31. kolovoza i sutra 1. rujna u 19 sati. Na obje utakmice ponovno mogu doći gledatelji, koji prije ulaska u dvoranu moraju pokazati EU Covid certifikat (Covid putovnicu) ili napraviti brzi test, nakon kojega će također dobiti Covid putovnicu koja vrijedi 48 sati (brzi test može se napraviti u OŽB Našice uz prethodnu najavu).

Gromovi ponovno očekuju dobru posjetu i glasnu podršku s tribina, stoga svi koji ste cijepljeni ili ste preboljeli Covid i imate Covid putovnicu, danas i sutra put dvorane!

Ekipu i dio stručnog stožera posjetili smo u teretani Fitness kluba NAC – ekipa je pod vodstvom kondicijskog trenera Mirka Krole odradila trening, a sve je budno pratio trener Branko Tamše:

Nakon manjih problema s bolovima u nožnom listu, na terenu bismo trebali vidjeti i Predraga Vejina koji je posljednju sezonu proveo u Poljskoj, pa vrlo dobro poznaje našeg protivnika u prvom pretkolu EHF Euro lige:

Kada je riječ o tjelesnoj pripremi igrača, taj posao odlično odrađuje profesor Mirko Krolo. Iako ih ponekad tjera do krajnjih granica izdržljivosti, igrači ga iznimno cijene i vrlo profesionalno odrađuju sve zadatke.

Pripremite Covid putovnice ili se naručite za brzo testiranje i vidimo se u dvorani u utorak i srijedu u 19 sati! Obje tekme moći će se pratiti i u izravnom prijenosu na YouTube kanalu EHF-a.

Izvor: RK NEXE

Pročitajte još

Učitavanje...