Novootvoreni Dječji vrtić Zvončić u Jelisavcu ispunjen dječjim osmijesima

Gradonačelnik Josip Miletić i predsjednik Savjeta mladih Grada Našica Goran Konjetić posjetili su danas novoizgrađeni dječji vrtić Zvončić u Jelisavcu te su darivali mališane novootvorenog vrtića slatkim paketima i šarenim maskicama za lice. Podjeli darova nazočili su i predsjednik Mjesnog odbora Jelisavac Vedran Dervić i ravnateljica vrtića Snježana Kanđera. S obzirom na situaciju, pridržavajući se svih epidemioloških mjera, današnji posjet je bio kratak, ali za djecu vrlo sladak.

Lijepo je danas bilo biti u vrtiću u Jelisavcu. Darivali smo djecu slatkim paketićima i veselim šarenim maskicama kao što su i sama naša djeca. Naša ravnateljica vrtića Snježana Kanđera uvijek kaže kako je naš vrtić najljepši i najbolji pa želimo da tako i ostane. Kad vidimo osmijehe na licima naše djece, onda smo i mi odrasli ispunjeni radošću.” – rekao je Miletić te se zahvalio predsjedniku Savjeta mladih Grada Našica Goranu Konjetiću koji su u svom planu i programu rada uvrstili i posjet vrtiću u Jelisavcu i pomogli u nabavci maski. Gradonačelnik se zahvalio i Mjesnom odboru Jelisavac i predsjedniku Vedranu Derviću kao i gradskom vijećniku Franji Kanđeri na inicijativi za izgradnju vrtića izražavajući veliko zadovoljstvo što su uspjeli zajedničkim snagama izgraditi prekrasan vrtić.

Ravnateljica Snježana Kanđera rekla je kako je vrtić počeo s radom 7.10.2020. te se u idućih nekoliko dana pripremao za doček djece. „Naša djeca su krenula su u vrtić 12. 10. 2020. Svi smo to jedva dočekali, a posebice mališani, njihovi roditelji i cijela zajednica. Kapacitet vrtića jer 40 djece u dvije skupine, a trenutno ima 36 polaznika iz Našica, Velimirovca, Jelisavca, Lile, Lađanske i Ribnjaka. Sretni smo što imamo djece, imamo za koga raditi i imamo se s kime veseliti.” – rekla je Kanđera te se zahvalila na pažnji i podršci Gradu Našicama, Savjetu mladih Grada Našica i Mjesnom odboru Jelisavac.

Predsjednik Mjesnog odbora Jelisavac Vedran Dervić također je izrazio veliko zadovoljstvo izrealiziranim projektom dječjeg vrtića koji je podigao kvalitetu života u Jelisavcu te se zahvalio gradonačelniku Miletiću i gradskom vijećniku Franji Kanđeri na podršci.

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=10 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=3353257241390398 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Pročitajte još