Novi kreveti i ormarići za našičku bolnicu

Novi kreveti i ormarići za našičku bolnicu

U ovo predblagdansko vrijeme, vrijeme darivanja u Opću županijsku bolnicu Našice stigla je velika donacija bolničkih kreveta, krevetića i ormarića. Ovo je još jedna u nizu akcija pristiglih čak iz Francuske za koju je zaslužan humanitarac Ivan Perković.

“Izuzetno smo sretni jer nam je stigao kamion mješovite donacije, onoga što nam najviše treba, bolesničkih kreveta, ormarića i dječjih krevetića. Jedna je ovo od najvrijednijih donacija koja je stigla u našu bolnicu, pa ovim putem upućujem velike zahvale obitelji Perković i Crvenom križu Orahovica i na dosadašnjoj odličnoj suradnji.” – rekao je ravnatelj našičke bolnice Hrvoje Šimić.

Treća donacija, izuzetno vrijedna, prikupljala se kaže nam Ivan Perković mjesec dana, a cilj im je bio bolesnicima olakšati vrijeme boravka u bolnici. Perković je inače iz Orahovice, a od 1967. godine živi u Francuskoj. Njegova ljubav prema domovini potaknula ga je da od 1991. godine kontinuirano organizira donacije hrvatskim udrugama ili ustanovama.

“U razdoblju od skoro 30 godina svog djelovanja prikupio sam i dovezao preko pedeset kamiona raznolike robe, a ovo je već treći kamion sa vrijednom donacijom, ove godine, koji smo obećali našičkoj bolnici.” – rekao je Ivan Perković te čestitao svima božićne blagdane.

Pročitajte još