Pogledajte koje su to nove prilike za vaše mališane!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEPovratkom učenika u školske klupe, u samom početku 2020. godine Društvo „Naša djeca” Našice svim zainteresiranim klincima i klincezama, nudi priliku upisa na mnogobrojne radionice. Radionice započinju sljedeći tjedan, točnije 14. siječnja, u utorak, a prva će biti realizirana radionica laganijeg čitanja.

Ova radionica je početkom prošle školske godine s ciljem razvoja čitalačkih vještina kod djece. S djecom će od ove godine raditi učiteljica Kata Jurić, a interes se iz godine u godinu povećava. Radionica je namijenjena osnovnoškolcima od 2. do 4. razreda, ali i svoj djeci s poteškoćama u čitanju, te svima onima koji ne vole čitati. Već sutradan, 15. siječnja započinje s radom i ritmička skupina koju vodi Nikolina Pavlović. Općenito u godini kroz društvo prođe između 80 i 100 djece, a najviše je njih na ritmičkoj radionici. Upravo članovi ove skupine na Državnim smotrama DND-a ostvaruju zapažene rezultate.

Tjedan nakon, 24. siječnja započinje i okupljanje djece u igraonici koju će od sada voditi Ivana Neznanović, a ona je namijenjena nešto mlađoj djeci. I za kraj, već početkom veljače, prvim ponedjeljkom s radom započinje i dramska skupina koju sada vodi Žanet Vukšić, a pripremat će se kao i do sada uprizorenja za važne datume, poput blagdana sv. Nikole i drugo. Najvažnije od svega je istaknuti da svoje dijete roditelji mogu upisati pri prvom susretu, odnosno na prvoj održanoj radionici. – Voditelji i članovi DND-a Našice raduju se novim članovima i čekaju vas raširenih ruku – poručuju uvijek nasmijani i vedri članovi društva.

Pročitajte još

Učitavanje...