Nova donacija Grada Našica našičkoj bolnici – Instrumentarij za gastroenterologiju

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU tijeku drugog vala pandemije koronavirusa, Grad Našice je povećao sredstva za našičku bolnicu, a danas je izrealizirana i drugu donacija ove godine. Na poziv ravnatelja bolnice dr. Hrvoja Šimića i internog odjela gastroenterologije, Grad Našice i gradonačelnik Josip Miletić, OŽB-u Našice pomogli su u nabavci stroja za gastroskopiju – instrumentarij za gastroenterologiju u vrijednosti od 70.200,00 kuna.

Ravnatelj bolnice dr. Hrvoje Šimić istaknuo je kako se konstantno ulaže u našičku bolnicu te da je bolnici u proteklih nekoliko godina nabavljena velika količina opreme.

Ove godine smo dobili 7,8 milijuna kuna od našeg osnivača, Osječko – baranjske županije. Ta sredstva smo već rasporedili, a u međuvremenu je došao upit s našeg odjela gastroenterologije za dodatnu opremu, odnosno, instrumentarija za gastroenterološke zahvate. Svi znamo da je našička bolnica prepoznata po toj djelatnosti čak i izvan naše županije. Pošto su naša novčana sredstva već raspodijeljena, zamolili smo Grad Našice na čelu s gradonačelnikom Josipom Miletićem da nam pomognu sa svojim sredstvima, a to su i učinili te im se zahvaljujem u svoje ime, ime bolnice kao i pacijenata koji su ovom donacijom dobili još kvalitetniju i opsežniju zdravstvenu skrb iz ove grane medicine.”- izjavio je između ostalog ravnatelj Hrvoje Šimić.

Gradonačelnik Josip Miletić izjavio je kako je ova donacija samo jedan simboličan znak potpore Grada Našica našičkoj bolnici. Naglasio je kako je vidljiv značajan utjecaj bolnice u brizi za sve sugrađane te u podizanju kvalitete života u ovo doba koronakrize.

I ovog puta Grad se odazvao na poziv ravnatelja bolnice dr. Hrvoja Šimića i pomogli smo u nabavci stroja za gastroskopiju. Zahvalio bih se na predanom radu svih djelatnika bolnice u prethodnom razdoblju. Istaknuo bih i samu važnost bolnice. Jedini smo grad koji u našoj županiji koji uz Osijek ima bolnicu. Naša bolnica podiže nam kvalitetu života koju svakako trebamo cijeniti, a Grad će joj nastaviti pomagati i u narednom razdoblju.”rekao je gradonačelnik Josip Miletić te zaželio sretan 50-ti rođendan svim zaposlenicima našičke bolnice, ravnatelju i svima onima koji su vezani uz našičku bolnicu.

Pročitajte još

Učitavanje...