Našice – Nogomet – Našk za vikend dvije utakmice !

nogomet17_2_1a

Smanjenje oborina i toplije vrijeme konačno će našičkom trećeligašu omogućiti odigravanje prijateljskih utakmica. Treninzi se održavaju u veoma teškim uvjetima no, zahvaljujući razumijevanju škole Ivan Brnjik Slovak, nekoliko ih je održano u njihovoj školskoj dvorani. Do danas je Našk odigrao dvije ogledne utakmice, s Fešk-om u Našicama (1:1) i juniorskom ekipom Osijeka (1:2) pojačanom pričuvnim igračima prvog sastava. Sutra slijedi nova utakmica, ponovno u Osijeku (10,30) s istim suparnikom i u nedjelju (14,00) na svom travnjaku sa Slatinom.

 Našk su napustili Marjan Brajnović (Đurđenovac), Christian Huth (Mladost S.), Josip Ivković (Viljevo), Domagoj Žigić (Motičina) i Eljfat Mehmedi (Papuk). Zamijenili su ih nekadašnji članovi kluba Samir Jambrović (Lila), Hrvoje Galinec i Tomislav Horvatek (Vihor), Nikola Šulava (Željezničar), te Davor Pejić i Ivica Vuka (Olimpija). Kao što je poznato, Našk ima i novog trenera, Zorana Santrača zamijenio je Zoran Mandić.

Premda je početak prvenstva najavljen za slijedeću subotu (25.2.) teško je vjerovat da će se toi dogoditi. Prema kazivanju povjerenika lige Željka Bela početak prvenstva najvjerojatnije će biti prolongiran za tjedan dana. 

Na slici: Vratari Jambrović, Knežević i trener Mandić

(Foto&Tekst: Srećko Sobodić)

Pročitajte još