NK Brezik se plasirao u viši rang natjecanja

U Ligi Nogometnog središta Našice odigrano je posljednje prvenstveno kolo. Unatoč porazu u posljednjem kolu na gostovanju u Poganovcima, ekipa Brezika osvojila je zasluženo prvo mjesto te plasman u viši rang natjecanja.

Pehar za osvojeni naslov prvaka i medalje igračima su uručili gradonačelnik Krešimir Kašuba i dopredsjednik Nogometnog središta Našice Zvonko Šarlija.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba čestitao je igračima na osvojenoj tituli.

-Ponosan sam što sam u Breziku i što sve mogu pozdraviti u ime Grada Našica, čestitati im na ovoj veličanstvenoj pobjedi i prelasku u viši rang natjecanja. Uz nogomet, u Breziku su i neizostavni boćari i ovdje je vidljiv život u sportskom duhu. Osjeća se jedno zajedništvo, sinergija, rad i to treba njegovati i podržavati – izjavio je Krešimir Kašuba te istaknuo kako su nogometni i boćarski klub nositelji društvenog života u Breziku.

Dopredsjednik Nogometnog središta Našice Zvonko Šarlija također je igračima čestitao na uspjehu.

– S radom i zalaganjem se dolazi do uspjeha. Dečki su bili u sredini tablice, naglo su se digli i zasluženo osvojili prvo mjesto u Ligi. Savjetovao sam igrače neka budu aktivni, neka se bore i želim im svako dobro – izjavio je Zvonko Šarlija.

Dopredsjednik kluba Valentin Baričević istaknuo je brojnost mladih igrača u Klubu.

– Kad se okrenemo unatrag godinu, dvije, bilo je nekih problema, no stvari sjedaju na svoje mjesto. Prijašnjih godina smo bili dosta slabiji, bilo je teško, no, to je razdoblje iza nas. Sada idemo u drugu županijsku nogometnu ligu te se moramo pojačati u svim segmentima – izjavio je Valentin Baričević te se zahvalio Mjesnom odboru, Nogometnom središtu Našice, Gradu Našicama i Zajednici sportskih udruga što ih podržavaju u radu, kao i svim igračima članovima uprave, trenerima i navijačima.

Pročitajte još