„Nexe Team” nastavlja s dobrim rezultatima

Za našičke atletičare natjecateljski vikend krenuo je već u petak, 7. 6. 2024. godine. U Babinoj Gredi je održana 2. Babogredska utrka na koju se prijavilo 158 natjecatelja. Oni su trčali na dionici od pet kilometara, a za URT „Nexe Team“ je nastupio Daniel Ikica koji je u vrlo jakoj konkurenciji ostvario izvrsno 4. mjesto. Živinička utrka dr. Samir Kamenjaković trčala se ulicom grada dana 8. 6. 2024. godine u dužini od 4 km. Kao i prethodnog dana na utrci je nastupio Daniel Ikica koji je u konkurenciji od 248 finišera u cilj utrčao kao šesti ostvarivši još jedan vrlo dobar rezultat.

Član našičke Udruge rekreativnog trčanja Renato Dasović osvojio je drugo mjesto na utrci Stazama Dane Korice u Kutinskoj Slatini, prigradskom naselju grada Kutine, a u organizaciji Atletskog kluba AS koja se održala 8. 6. 2024. godine. Taj poznati trkač i atletičar rođen je u Kutinskoj Slatini i ostvario je niz vrhunskih rezultata na nivou bivše države, Europe i svijeta. Renato je uspješno savladao stazu dužine 9,4 km kombinaciju ceste, šume, makadama, uzbrdice, nizbrdice te URT „Nexe Team“-u donio još jednu medalju

I nedjelja je bila obilježena dobrim rezultatima URT-a „Nexe Team” Našice

Renato Dasović našao se u Zagrebu na startu utrke MedvedRun od 10 km gdje je osvojio sedmo mjesto, a u isto vrijeme Zoran Trninić i Sandra Andrašek bili su u Varaždinskim Toplicama gdje su trčali utrku Putevima Rimskih Legionara 3. Aquae Iassae trail. Sandra je dužinu od 4 km završila ukupno 24. (7. u starosnoj kategoriji) dok se Zoran natjecao na utrci od 10 km osvojivši 36. mjesto (10. u starosnoj kategoriji). Već u kasno popodnevnim satima Zoran i Sandra našli su se ponovno na stazi i istrčali 2. Utrku rekreativaca Bombellesovom trasom u Zelendvoru. Sandra je ovu utrku na pet kilometara završila kao druga dok je Zoran u cilju utrčao kao osmi.

Odličan vikend našičke Udruge rekreativnog trčanja zaključio je Filip Malenica u Vinkovcima koji se natjecao na spektakularnoj utrci Valens Victoriousa dugoj 5 kilometara sa 70 prepreka, a više od 260 natjecatelja bilo je podijeljeno u 25 legija koje su startale s pet minuta razmaka. Filip je ovu ekstremnu utrku uspješno završio na 65. mjestu.

Foto: URT „Nexe Team”, MedvedRun, 2. Utrku rekreativaca Bombellesovom trasom

Pročitajte još