Nogomet – 3. HNL Istok, 11. kolo – Marsonia – Našk 4:1 (1:1)

nogomet27_10_1a

Danas su u Slavonskom Brodu nogometaši Naška doživjeli neočekivan poraz od Marsonije, koja je u početnom sastavu imala devet mlađih igrača.

Utakmicu su otvorili vrlo dobro, Mikola je pobjegao obrani domaćih i loptu neobranjivo pospremio u mrežu. Pohižek (dva puta), Kubaček, Mikola i Šundalić imali su stopostotne prigode da rezultat povećaju. Nažalost ili je lopta završila izvan igrališta ili je vrlo dobro reagirao mladi vratar Memović. Deset minuta prije odlaska na odmor uslijedila je kazna. Galinec i kapetan Šundalić su se poigrali, izgubili loptu, Hečimović je uletio u prazno a lopta došla do Mijića koji je po zemlji šutira u mrežu.

 

Drugo poluvrijeme Našk se nije mogao prepoznat, kao da je to bila neka druga ekipa. S druge strane Marsonija je preuzela inicijativu i nakon deset minuta došla u vodstvo. Nešto kasnije  nova greška u našičkim redovima i rezultat je povećan. Trener Mađarić u igru uvodi Tomaša, Pavličića i Bibića što nije poboljšalo igru. Dapače u zadnjoj minuti susreta Marsonija postiže svoj četvrti pogodak i sada je na svega dva boda iza Naška.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/10mjesec_a/27/v1{/gallery}

Slavonski Brod – Stadion uz Savu. Gledatelja 150.

Glavni sudac Dino Knez (Osijek).

Pomoćni suci Hrvoje Pavličić (Đakovo), Nikola Jurišić (Požega).

Četvrti sudac Oliver Hrmić (Poćega).

Delegat Darko Grepo (Osijek).

Strijelci: 0:1 – Mikola (13), 1:1 – Mijić (35), 2:1 – Bandalo (55), 3:1 – Mijić (68), 4:1 – Lilić (90).

Opomenuti igrači: Blažević, Olić, Marušić, Ivanković (Marsonia).

nogomet27_10_2a

Marsonia: Memović, Gačić (od 88. Kirchofer), Bandalo, Marušić, Ivanković, Bratanić (od 78. Didić), Lilić, Olić, Blažević, Caban, Mijić (od 82. Munivrana).

Trener Mario Tadić.

Našk: Petrović, Barišić (od 72. Pavličić), Kapraljević, Šundalić, Pohižek, Kubaček (od 72. Bibić), Šulava, Galinec, Mikola, Gašparić (od 69. Tomaš), Hečimović.

Trener Stjepan Mađarić.

(Tekst&Foto:Srećko Sobodić)

{module Adsense – Slika – kocka}{module Adsense – Slika – kocka}

Pročitajte još