Našički gradonačelnik Josip Miletić kandidat za zamjenika županu Ivanu Anušiću

Uz prikupljenih 24740 potpisa potpore predali smo kandidaturu te se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u prikupljanju potpisa i koji su nam svojim potpisom dali podršku. U ovom mandatu sam kao gradonačelnik Grada Našica svakodnevno radio na realizaciji brojnih razvojnih projekta te smo kroz rekordna ulaganja u iznosu više od 600 milijuna kuna napravili velike infrastrukturne iskorake i značajno koristili EU sredstva.

Posebno želim istaknuti pozitivne trendove povećanja broja zaposlenih te mnoga ulaganja za kvalitetniji život svih sugrađana od naših najmlađih pa sve do onih u najvećoj potrebi. Zahvaljujem se našem županu Ivanu Anušiću na ukazanom povjerenju za zamjenika župana te sam uvjeren sam da ćemo zajedno ostvariti izbornu pobjedu za nastavak brige o razvoju naše županije.

Ovim putem želim istaknuti podršku kandidatima Krešimiru Kašubi za gradonačelnika Našica, Hrvoju Topaloviću za načelnika Đurđenovca, Željku Kovačeviću za načelnika Donje Motičine, Marku Kneževiću za načelnika Feričanaca, Ivanu Strelecu za načelnika Podgorača i Zoranu Kovačeviću za načelnika Koške. Pred nama su lokalni izbori te pozivam sugrađane da svojim glasom ocjene kako smo radili i ukažu nam povjerenje, a uvjeren sam da ćemo ga zajednički opravdati!

Josip Miletić, mag.math.

Pročitajte još