Našički biciklisti sudjelovali na tradicionalnoj utrci u Sisku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEU organizaciji Biciklističkog kluba Roda u Sisku je održana cestovna utrka Granfondo Bianchi Sisak u dužini od 140 km.

Utrka je po 6. put okupila ponajbolje hrvatske cestovne bicikliste, a biciklistički klub Našice su predstavljali Mario Šubr, Marko Ljevar i Ivan Adžić.

Biciklisti su vozili na području Sisačko-moslavačke županije po blago brdovitoj stazi. Ovogodišnje izdanje imalo je potpuno novu stazu, od Siska, preko Petrinje, Gline, Dvora na Uni, Hrvatske Kostajnice, Blinje, Komareva sve do povratka u Sisak. Prvi dio maratona bila je zatvorena vožnja do Petrinje, a sam start utrke je bio na Pigiku. Cilj se nalazio Lađarskoj ulici kod Željezničkog mosta. Ove godine zbog situacije s koronom virusom start i cilj su bili izmješteni kako bi se izbjegla veća okupljanja. Najbolji plasman imao je Mario Šubr koji je utrku završio 19-ti, dok su Marko Ljevar i Ivan Adžić zauzeli 43 i 44 mjesto.

Kako navode iz Kluba, slijedi tjedan odmora pa kreću na Krk gdje ih očekuje zadnje kolo Husqvarna Adria Bike Series 2020.

Pročitajte još

Učitavanje...