Našičke mažoretkinje na Vinkovačkim jesenima

mazoretkinje1
mazoretkinje1

Našičke mažoretkinje „Dora“ u petak, 16.9., nastupile su na Večeri mažoret plesa u sklopu 51. Vinkovačkih jeseni. Ova Večer održala se po prvi put, a našičke mažoretkinje otplesale su dvije koreografije. Prvom se predstavila mlađa skupina u dobi od 7 do 10 godina, a drugom starija skupina od 12 do 15 godina.

Na manifestaciji su nastupile i Vinkovačke, Đakovačke i Belišćanske mažoretkinje, a tijekom koreografija svih skupina atmosfera podrške mogla se prepoznati u gromoglasnom pljesku.

mazoretkinje2

Kraj druženja obilježen je dodjelom zahvalnica voditeljicama mažoret skupina. U ime mažoretkinja „Dora“ zahvalnicu je primila Kristijana Bosak koja našičke mažoretkinje vodi od 2010. godine.

mazoretkinje3

Nastup je mnogo značio za motivaciju polaznica mažoretkinja u Našicama, jer je ovo prva manifestacija na kojoj su sudjelovali i drugi timovi iz različitih gradova Slavonije. „Lijepo je vidjeti toliko mladih djevojaka na jednom mjestu s istom strasti prema mažoret plesu, te svjedočiti razvijanju novih prijateljstava i mogućih suradnji. Zahvaljujemo se Gradu Našice i gradonačelniku Krešimiru Žagaru na sponzorstvu puta te organizatorici Večeri mažoret plesa Ani Koncul.“ – rekla je voditeljica Kristijana Bosak. 

bricks2016

Pročitajte još