Našice – "Dan našičkog sporta"

dani9_9_1a

Danas je u centru grada u Našicama, a u sklopu festivala “Dani slavonske šume” održan “Dan našičkog sporta”. Koliko u našem gradu djeluje zajednica, sportskih klubova i udruga pokazuje činjenica kako je centar bio prepun djece i odraslih te smo imali problema kako sve njih staviti na zajedničku fotografiju. 

dani9_9_2a

Zajednička slika 3000×764 (520 kb)

Nakon nekoliko pokušaja i to smo uspjeli pa svi oni koji žele ovu fotografiju u izvornom (velikom) formatu mogu je skinuti ovdje.

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/9c/v1{/gallery}

Danas su se građanima grada Našica predstavili šahovski klub “Slavonac” Našice, Taekwondo “Maksimir” sekcija Našice, djeca rukometnog kluba Nexe, ŽOK Našice, djeca DVD-a Našice, karate klub “Nexe” Našice, udruga starih športova “Slavonac” Našice, škola košarke Našice, stolno teniski klub “Dora” Našice, stolno teniski klub Našice, Policija u zajednici Našice, Udruga za Fizioterapiju Našice, djeca 5.D OŠ Kralja Tomislava i Klub slobodne borbe “Impact” Našice.

radi se o klubu pod nazivom KLUB SLOBODNE BORBE "IMPACT" NAŠICE. Ovaj mladi klub počeo je sa radom ove godine, ali dobrim radom i organizacijom već sada broji preko

Uz udruge i klubove koji rade i djeluju na području grada Našica ovoga puta ćemo predstaviti jedan relativno mlađi klub, a radi se o klubu pod nazivom KLUB SLOBODNE BORBE “IMPACT” NAŠICE. Ovaj mladi klub počeo je sa radom ove godine, ali dobrim radom i organizacijom već sada broji preko 30-tak članova. Započeli su kao sekcija u Centru za borilačke sportove Nexe, a kao klub KSB “Impact” Našice su osnovani 3.5.2012. godine. Na “Danu našičkog sporta”, u centru grada pred robnom kućom klub KSB “Impact” Našice i njihovi članovi su sugrađanima prezentirali lagani sparing trening te osnovnu izmjenu udaraca kao i opremu koja je potrebna u ovom sportu. Predsjednik kluba a ujedno  trener Stjapan Paska je napomenuo kako članovi kluba treniraju vrlo intenzivno od po 3 puta tjedno te su neki od njih već sada dovoljno spremni te će nastupiti 15.9.2012. godine na međunarodnom turniru u Slavonskom Brodu gdje se očekuje preko 300 natjecatelja iz raznih klubova ove regije. Isto tako trener Paska je izrazio nadu kako će već u 12. mjesecu nastupiti na KUP-u Hrvatske na kojem će još nekoliko članova moći predstaviti klub “Impact” kao i cijele Našice u što boljem svijetlu. Za više informacija o treninzima i samom klubu nazovite kontakt telefon 091 525 76 53 ili dođite za vrijeme treninga koji se održavaju ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 21 do 23 sata u ulici Braće Radića 200. (ulaz u ulici prema Lapovcu).

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/9c/v2{/gallery}

Pročitajte još