Našice – Učenici 5.d razreda i školska knjižnica OŠ kralja Tomislava poklonili knjige Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice

djeca9_11_1a

U ponedjeljak 5.11.2012, godine učenici 5.d razreda i razrednica Đurđica Mašić iz OŠ kralja Tomislava, Našice povodom Mjeseca knjige posjetili su Hrvatsku narodnu knjižnicu i čitaonicu Našice i poklonili su knjižnici knjige, a u ime škole školska knjižnica kralja Tomislava Našice u suradnji s knjižničarkom Ivanom Ostrički poklonila je petnaestak knjiga.

Josipa Smrček je u ime razreda i škole pozdravila i čestitala „ Mjesec knjige“ ravnateljici Blaženki Pavlović – Radmanović  i svim djelatnicima Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice. Dora Hanižjar je u ime razreda poklonila dvije knjige s posvetom, a Ana Moguš i Katarina Kruljac su uručile petnaestak knjiga, koje će dobro doći učenicima srednje škole za lektiru i građanima Našica, ravnateljici Blaženki koje je školska knjižničarka Ivana  u ime škole poklonila knjige Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice. Ivana Keglević nacrtala je plakat i poklonila ravnateljici Blaženki. Ravnateljica se ugodno iznenadila poklonima i zahvalila se na knjigama i počastila nas slatkišima.

Dogovorili smo se za daljnju suradnju između 5.d razreda i Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/11mjesec/8/v1{/gallery}

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još