Našice – 12. festival "Dani slavonske šume" – Velika galerija slika

sume8_9_1a

Danas je u 10 sati u Velikom parku u Našicama otvoren 12. festival “Dani slavonske šume”. O festivalu je već puno rečeno prijašnjih godina, a ovoga puta možemo samo reći kako je ovo najuspješniji festival ovoga kraja. Kao glavni događaj je bilo natjecanje i otvoreno prvenstvo profesionalnih sjekača Hrvatskih šuma koji su se tradicionalno natjecali u mnogim disciplinama rezanja drveta na ovaj ili onaj način. Uz njih na ovom festivalu su nastupile razne udruge i klubovi koji su se također natjecali u raznim igrama i drugim vrstama natjecanja. Ovaj festival je poznat i po našičkim obrtnicima koji su građanima i ostalim gostima mogli predstavili svoje proizvode i usluge. Kako je na ovom festivalu nemoguće nabrojiti sve koji su dali doprinos da i ove godine grad Našice bude u centru pažnje, ovdje je stotinjak slika koje će to zornije prikazati.

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/8a/v1{/gallery}

sume8_9_3a

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/9mjesec/8a/v2{/gallery}

sume8_9_2a

Uz razne izlagače obrtnike koji su odlučili posjetiti ovaj festival, kao i svaki puta do sada istaknuli bismo jednu firmu s našičkog kraja te time pripomogli razvoju našičkih obrtnika. Ovoga puta se to radi o WAL – NEM d.o.o. firmi iz Našičkog Markovca zbog specifične djelatnosti kojom se bave. Ova se firma uz svoj uobičajeni posao odlučila baviti prodajom i montažom fotonaponskih sustava što se nama u ovo doba krize i poskupljenja energenata učinilo vrlo interesantno. Mnoge čitatelja muči kako do električne energije u svojim kućama za odmor zbog nepristupačnih mreža, ovo je možda pravo rješenje za to. Uz povoljne uvjete plaćanja, možete vrlo lako doći do tako potrebne struje. Struja na ovaj način je ekološki najprihvatljivija, a u konačnici i najisplativija.

sume8_9_4a

Nešto više o firmi WAL – NEM d.o.o. i o fotonaponskim sustavima možete pogledati na njihovoj web stranici http://www.centar-energije.com/ ili možete nazvati kontakt broj 031/699-810, 099/683-4389.

Pročitajte još