Našice – Zimske večeri sve posjećenije

zimske4_2_1a

U hotelu Park u Našicama jučer su našičani i njihovi mališani mogli ponovo uživati u još jednoj odličnoj zimskoj večeri. Iako je vrijeme govorilo kako možda neće biti dovoljno zainteresiranih za ovo, pokazalo se kako prognoze nisu bile točne. I ovoga puta hotel je bio prepun što pokazuje iz petka u petaka kako su ove zimske večeri vrlo dobro smišljen projekt Turističke zajednice i Grada Našica.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/2mjesec/4/v1{/gallery}

Uz besplatne krafne, roditelji a pogotovo njihova djeca, mogli su uživati u izvedbama društva “Naša djeca” – engleske radionice, zbor Maslačak, ritmičku radionicu i dječji forum. Također su tu bili i HKD Lisinski – Mala folklorna skupina te osnovnoškolci Kralja Tomislava ritmička skupina “Našičko sunce” te Slovački školski zbor – Markovac. Kao šećer na kraju svojim izvedbama sve su zabavljali našički reperi Vanja Dražić i Hrvoje Peičić – Doc.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/2mjesec/4/v2{/gallery}

Kao i prvi puta ovog serijala “Zimskih večeri” voditeljica je bila lijepa Jelena Galić dok je sve koordinirala profesorica Darija Vlajnić , predsjednica DND-a Našice.

zimske4_2_2a

{gallery}Slike_tekstovi/2012/2mjesec/4/v3{/gallery}

Napomena!

Također će u organizaciji udruge KLAN a uz sufinanciranje grada u okviru zimskih večeri je i disco večer koja će biti u subotu 4.2. od 20:00 do 00:00 h, s tim da će klizaljke biti 10,00 kn a ne kao do sada 15 kuna za sve posjetitelje.

Pročitajte još