Našice – Izabrano novo vodstvo HKD-a Lisinski

lisinski3_4_1a

Ovog vikenda je u društvenim prostorijama održana redovita izvještajno – izborna Skupština HKD-a Lisinski Našice. Na početku Skupštine članovi mješovitog pjevačkog zbora pod ravnanjem profesorice Sanje Petrović otpjevale su državnu himnu. Izvješće o radu društva u proteklom razdoblju podnio je predsjednik društva Darko Damjanović, naglasivši kako su članovi društva u prošloj godini odradili veliki broj proba, a unatoč teškoj gospodarskoj situaciji i skromnim financijskim sredstvima sve sekcije društva uspjele su održati brojne nastupe u zemlji ali i u inozemstvu.

Izvješće o financijskom poslovanju podnio je knjigovođa Antun Kuricek istaknuvši kako je društvo poslovalo pozitivno i na vrlo primjeran način. Skupština je donijela odluku o razrješenju dosadašnjeg predsjednika i dopredsjednika te članova Upravnog i Nadzornog odbora te su izabrani novi. Za novog predsjednika izabran je Danko Justić, dopredsjednik je Hrvoje Šleder a Upravni odbor još čine Sanja Bestvina, Sandra Čejka, Renata Pintar, Ivica Bošnjaković i Dalibor Gajić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Zvonko Ressler, a članovi su Katica Glavaš i Zoran Puhanić.

lisinski3_4_2a

Zahvalivši se na ukazanom povjerenju, novi je predsjednik Lisinskog Danko Justić istaknuo kako je obnašanje ove dužnosti izuzeta čast no ujedno i velika obaveza i odgovornost napomenuvši kako će uz pomoć članova nove Uprave nastojati da društvo i dalje bude stabilno i uspješno kao i do sada.

Čestitajući novom predsjedniku i članovima Uprave na izboru, bivši predsjednik Darko Damjanović, koji je ovu dužnost obnašao protekle četiri godine, zahvalio se svim članovima i svojim suradnicima s kojima je surađivao, a dobre želje novoizabranima uputili su i dogradonačelnik Hrvoje Šleder, predsjednica DND-a Našice i članica Mjesnog odbora Grada Našica Darija Vlajnić te predsjednik Gradske glazbe Našice Ivan Krajačić te dugogodišnja članica društva Jelka Mifka.

lisinski3_4_3a

Pročitajte još