Našice – Donesen Program aktivnosti i djelatnosti Športske zajednice i njenih članica za 2013. godinu

sportska30_11_1a

Na sinoćnjem sastanku Izvršnog odbora Športske zajednice Grada Našica donesen je Program aktivnosti i djelatnosti Športske zajednice i njenih članica u 2013. godini, kao i prijedlog raspodjele financijskih sredstava  za javne potrebe u športu u iznosu 1.406.120,00 kuna. 

sportska30_11_2aIzvršni je odbor donio odluku o raspisivanju natječaja za glavnog tajnika Športske zajednice a prihvaćena je i zamolba kluba KSB “IMPACT” Našice o prijemu u privremeno članstvo Športske zajednice, konačnu odluku donijet će Skupština. Sukladno ranije donesenim odlukama Izvršnog odbora odobrena su sredstva za nabavu potrebne opreme i uređaja za početak rada Sportske ambulante. Pri tome je iskazana zahvala Županijskoj bolnici Našice i ravnatelju  dr. Hrvoju Šimiću na donaciji ultrazvučnog uređaja za potrebe Športske ambulante.

Na sastanku je iskazano žaljenje što i ove godine nije održana tematska sjednica Gradskog vijeća o sportu na području grada Našica, iako je na prijedlog Športske zajednice stavljena u plan rada Gradskog vijeća. Članovi Izvršnog odbora izrazili su zabrinutost s obzirom na niz incidentnih i neprimjerenih događaja koji su se u posljednje vrijeme dogodili u nogometnom sportu. Kao i slučaj krivotvorenja trenerske diplome što nikako ne pripada sportu. Zbog toga su pozvali sve aktere u nogometnom natjecanju da osiguraju normalne uvjete za odigravanje nogometnih utakmica. Izvršni je odbor zaključio da su izrečene disciplinske mjere, s obzirom na težinu neprimjerenog ponašanja blage i neće pozitivno djelovati na nogometno okruženje NS Našice.

{module Adsense 728x 90-slikovni}

Pročitajte još