Našice – Učenici u učitelji OŠ kralja Tomislava Našice na Sajmu mogućnosti

sajam29_5_1a

U subotu 26. svibnja s početkom u 9 sati u središtu Našica održao se Sajam mogućnosti – Dani hobija.

Zajedno s gradonačelnikom grada Našica mr. Krešimirom Žagar, član ritmičke skupine Karlo Vulić i ujedno učenik 4. b razreda OŠ kralja Tomislava Našice, proglasio je  izložbu za Dan  hobija otvorenom.

sajam29_5_2a

 

Sajam su posjetili učenici 5. i 6. razreda naše škole u pratnji svojih učiteljica te ravnateljice Vlatke Zahirović. Razgledati su mogli predstavljanje raznih športskih i kulturnih udruga i klubova koji djeluju na području grada  Našica.
Učenike i učiteljice kroz Sajam je proveo predstavnik Policijske postaje Našice Marko Marić, koordinator projekta „Policija u zajednici“, projekta koji je u našoj školi cijele školske godine prisutan pod nazivom „Zajedno više možemo“.
I naša se škola predstavila na Sajmu – plesnu točku održali su članovi Ritmičke skupine „Našičko sunce“ pod vodstvom pedagoginje Đurđice Zailac i učiteljice Blaženke Vrlja, a svoje su radove izložili članovi Učeničke zadruge „Tomislav“, sekcija „Pčelari“ učiteljice Matije Ravlić, izložbene radove na štandu su postavile učiteljice Zdenka Kluk, Marina Bukvić, Ljiljana Kubaša, učitelj- rehabilitator Vlatka Penava koje su izradile s učenicima na izvannastavnoj aktivnosti te radovi učenika nastali na satu tehničke kulture učitelja Branka Malenice.
sajam29_5_3a

 

Učenici su tako imali prilike iz prve ruke vidjeti kako svoja druženja i treninge provode rukometaši, nogometaši, šahisti, članovi taekwondo kluba, veslači, ribiči, plesači, medičari i ostali. Bili su zadovoljni onime što su vidjeli te će zasigurno neke od ovih udruga i klubova uskoro dobiti nove članove i iz naše škole.

Novinarska skupina
i  učiteljica Brankica Pavić

Pročitajte još