Našice – Predstavljanje knjiga “Lubavologija” autora Brune Šimleše

knjiznica28_4_1a

U petak navečer u Likovnom salonu Zavičajnog muzeja, suradnja Hrvatske narodne knjižnice i čitaonice Našice i Knjižare i papirnice Pin i ovaj se put pokazala uspješnom. Naime, organizirano je predstavljanje knjige „Ljubavologija“ poznatog autora Brune Šimleše.  

Prije predstavljanja sve prisutne goste pozdravila je mr.sc. Blaža Pavlović – Radmanović, ravnateljica Knjižnice. Večer zanimljivog, zabavnog i nadasve poučnog predstavljanja i ujedno i predavanja, još zanimljivijim učinila je brojna publika svojim pitanjima na koje je autor odgovarao.

Knjiga „Ljubavologija“ je šesta objavljena knjiga u kojoj poučava kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima, kojoj je cilj čitatelja naučiti voljeti u potpunosti, a da pritom ne izgubi sebe. Knjiga daje brojne odgovore na ona vječna pitanja o ljubavi i alate za učenje jezika ljubavi, no na svakom je čitatelju da ih pokuša primijeniti u svom životu, poručio je autor i dodao da ne tvrdi da će nužno biti jednostavno jer si nekad jako zakompliciramo život, pa ga je onda teško vratiti u željeno stanje, ali svejedno trebamo pokušati jer nema ništa plemenitije od življenja autentične ljubavi.

Pročitajte još