Đurđenovac – Prijateljska nogometna utakmica

nogomet22_3_1a

Nogometaši Naška su, u želji biti što spremniji za nedjeljnu utakmicu u Cerniku protiv Mladosti, odigrali prijateljsku utakmicu kod županijskog prvoligaša Đurđenovca. Iako se očekivala sigurna pobjeda protiv zadnjeg na tablici na kraju je to bilo minimalno i dosta neuvjerljivo. Trener Marček u igri je koristio sve igrače koje ima na raspolaganju (nije bilo vratara Kneževića i Pajića), u odnosu na prvenstvenu utakmicu s antinskom Mladosti nisu ga baš impresionirali. Posebno se to odnosi na igru u obrani (mladi Gvozdanović spašavao u nekoliko navrata) ali i brojnih stopostotnih prigoda iz kojih njegovi igrači nisu postigli pogotke. No do nedjelje ima  dosta vremena da se to popravi.

Prijateljska nogometna utakmica

Đurđenovac – Našk 2:3 (1:2)

Đurđenovac – Sportski centar. 
Gledatelja 50. 
Sudac Željko Šarlija (Pribiševci). 
Strijelci: 0:1 – Tomaš (10), 1:1 – Domnjak (15), 1:2 – Galinec (36), 1:3 – Vuka (56), 2:3 – Delić (83).
nogomet22_3_2a
Đurđenovac: Markotić, Benković, Vuković, Baričević, Lončar, Ostojić, Ilišin, Delić, Brajnović, Kubala, Domnjak (još su igrali Kljaić, Begović, Štefanac, Bandić). 
Trener Goran Balog.
Našk: Gvozdanović, Šulava, Prevolšek, Hečimović, Andraković, Šundalić, Pavličić, Ćosić, Tomaš, Horvatek, Galinec (još su igrali Jambrović, Ivković, Hvizdak, Gašparić, Kubaček, Kraljik, Vuka, Orešković, Bibić). 
Trener Branko Marček.
nogomet22_3_3a

(Tekst&Foto: Srećko Sobodić)

Pročitajte još