Regija – Raspodjela božićnih paketa za najpotrebitije

humanitarno20_12_1a
U ponedjeljak, 19. prosinca, volonteri našičkog Crvenog križa nastavili su razvoženje i raspodjelu božićnih paketa za najpotrebitije. Uz kišu, susnježicu i povremeni snijeg, poljskim i šumskim blatnjavim putevima, mobilna ekipa Crvenog križa obišla je sljedeći teren: Makloševac, Ceremošnjak, Granice, Rozmajerovac, Malu Londžicu, Vučjak, Beljevinu, Bokšić, Subotički Lug i Šaptinovce. Fotografske zabilješke s terena svjedoče da je pomoć stigla na prave adrese, te izmamila osmijehe na izboranim licima.
Mjesno društvo Crvenog križa u Đurđenovcu preuzelo je raspodjelu paketa za svoje mjesto, uz posjete i poklone ručne izrade najstarijim žiteljima, što je već njihova tradicija.
Istovremeno, u sjedištu Gradskog društva Crvenog križa Našice ovaj tjedan započela je raspodjela božićnih paketa za najpotrebitije iz samog grada Našica i prigradskih naselja Markovac, Zoljan, Martin, Brezik i Velimirovac koji ovdje preuzimaju svoje pakete.
U sklopu akcije solidarnosti za potrebite na području općine Podgorač provedena je akcija prikupljanja odjevnih predmeta prošle i pretprošle subote, a prikupljena roba upućena je u Đurđenovac i Našice. Hvala svima koji su svojim poklonom obradovali i utoplili potrebite!
{gallery}Slike_tekstovi/zanimljivosti/2011/12/20/v1{/gallery}

Pročitajte još