Našice – Otvoreno prvenstvo Našica zračnom puškom

streljana18_6_1a18.6.2011. U sklopu obilježavanja grada Našica na automatskoj streljani u Našicama održano je prvo prvenstvo zračnom puškom za kadete i kadetkinje. Otvorili su ga dogradonačelnik Hrvoje Šleder i predsjednik Športske zajednice grada Našica Josip Pavlus. Zajednički su pohvalili rad streljačkog kluba Našice koji je velikim entuzijazmom članova uredio ovu streljanu.
Ovaj klub je dao velik doprinos u stvaranju hrvatske države, vrijedno radi s mladima čime zaslužuje daljnju potporu grada i Športske zajednice – poručili su Šleder i Pavlus.

Pobjednik Marko Dulemba

 

streljana18_6_2

 

streljana18_6_3aIako je prvenstvo bilo otvorenog tipa na istom su nastupili članovi kluba. Njih  dvanaest među kojima nažalost (iako ih u klubu ima nekoliko).ni jedna kadetkinja. Prvo mjesto sa 150 krugova osvojio je Marko Dulemba. Drugi je Stjepan Kovačević (150), sa slabijim rezultatom u drugom krugu. Treće mjesto osvojio je Tomislav Malvić (142), slijede Boris Galinec (140), Filip Pohlman (123), Josip Jakšić (122), Filip Bogdanović 117, Ivan Boltađija, Domagoj Ostrman, Luka Strapač, Teotim Pohlman i Dorijan Sobodić. Najbolji Dulemba, Kovačević i Malvić su nagrađeni medaljama, uz konstataciju kako su vrijedni i rezultati ostalih. Jer oni su ispred onih koji nisu imali snage se prijaviti i aktivno sudjelovati – rekao je predsjednik kluba Antun Katruša.

(Tekst&Foto:Srećko Sobodić)

Pročitajte još