Našice – Vježbom obilježili Dan Grada Našica

fizio12_6_1a

Udruga „ Fizioterapeut Našice „ obilježila je dan Grada Našica 11.lipnja 2012.godine, od 15 do 17 sati, na glavnom našičkom trgu u suradnji sa Osnovnom školom Dora Pejačević sa oba 4.razreda.

Obilježavanju svjetskog dana zdravlja je sudjelovalo 8 fizioterapeuta a to su : Marina Sušak, Tomislav Stošić, Jonatan Kubena, Gabrijel Hmura, Marina Degač, Tanja Marić. Maja Pek, Gordana Korpak.

Ovim putem želim se zahvaliti fizioterapeutima i Profesoricama Oš. Dora Pejačević na vremenu koje su odvojili da bi nam pomogli obilježiti ovaj dan važan za naš Grad.

Također se zahvaljujem Ravnateljici Slavici Zrilić jer nam je omogućila da sa njihovom školom obilježimo dan grada Našica.

Kroz igru smo proveli neke vježbe za sprječavanje i razvoj raznih deformiteta prvenstveno stopala i kralježnice a to su poligoni za :

  • – Za prevenciju deformiteta stopala
  • – Donjih ekstremiteta i kralježnice
  • – Prevencija lošeg držanja uslijed nošenja teških torbi
  • – Vježbe na Pilates lopti
  • – Vježbe za jačanje ekstremiteta i dr.

Vježbe su se provodile  kao poligon, korištenjem strunjači, pilates lopti, valjaka za stopala, balans daski, i dr.

Sve naše aktivnosti i naš rad možete pratiti na našoj web stranici : www.fizioterapeutnasice.hr , te pogledati mnoge korisne vježbe.

{gallery}Slike_tekstovi/2012/6mjesec/12a/v1{/gallery}

Također bi naglasio da od ostalih projekata koje provodimo a to su VJEŽBE U TRUDNOĆI I NAKON PORODA, nastavak akcija sa školskom djecom te proširenje akcije „ vježbe za djecu s posebnim potrebama“ te nastavak akcija koje već provodimo a to su : vježbe na lopti,Power Body aerobik,više o našim akcijama pogledajte na našoj web.stranici:  www.fizioterapeutnasice.hr

Udruga “Fizioterapeut Našice” stoji Vam na usluzi kako biste se Opustili, Uživali i ponovno stekli Jedinstvo uma, duha i tijela.

Tekst&Foto: Predsjednik Udruge

Gabrijel Hmura,bacc.Physioth,

Predsjednik Udruge, Bowen terapeut..

(Kontakt: 095/520-9165)

Pročitajte još