Našice – Što je ovo? – Dodatak ovoj vijesti

slika1_2_1a

Dodatak na vijest …

Prije 20-tak dana na TV nasice.com portalu objavili smo sliku (iznad) koja je vrlo zainteresirala naše čitatelje.

Radi se o zabavnom kutku koji smo uvrstili, a koji ste Vi, naši čitatelji, očito prepoznali, te se ovim putem iskreno zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u pogađanju. Kako smo i obećali, u suradnji s turističkom zajednicom grada Našica poklanja se jedna prigodna slika i nju je prema našem žiriju, sastavljenom od članova novonastalog fotokluba „ZOOM“, osvojio BORIS DENISOV. Najsretnijem dobitniku ovim putem se zahvaljujemo, te ga također ovim putem i obavještavamo kako će sliku moći preuzeti danas na „ZIMSKIM VEČERIMA“ u hotelu „Park“ u Našicama s početkom u 20h.

Pošto se ova zabavna vijest pokazala odličnom idejom, a naši čitatelji s vremena na vrijeme budu željni i manje ozbiljnih tema, ovakvo pogađanje ćemo upriličiti i idući mjesec s, naravno, drugim zagonetnim pitanjem.

 

Vijest od prije…

Malo za razonodu donosimo vam jednu prema nama vrlo posebnu sliku koja može predstavljati što god vi sebi predočite. Zbog malo zabave u ovo krizno vrijeme nudimo vama, našim vjernim čitateljima jedan interesantan zadatak. Probajte sa nama ovu sliku prokomentirati i reći nam što mislite što ona predstavlja. One koji budu dali najzanimljiviji opisni odgovor nagraditi ćemo sa jednim vrijednim poklonom. Dakle uključite se u komentiranje i podijelite ovo svojim prijateljima putem društvenih mreža tako da dobijemo što više opisa. Hvala.

Napomena: Oni koji ne koriste Facebook neće moći vidjeti komentare koji su ostavljeni putem te mreže na ovoj stranici. 

Slika 1

Slika 2

Slika 3

Slika 4

Pročitajte još