Našice – Izložba „Sjećanje“ i promocija knjige „260 dana“ autora Marijana Gubine

knjiga12_11_1a

Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice u suorganizaciji s Knjižarom i papirnicom „Pin“ Našice, Udrugom Auxilium Osijek i Hrvatskim društvom logoraša srpskih koncentracijskih logora organizira izložbu fotografija „Sjećanje“ i promociju knjige „260 dana“ autora Marijana Gubine. Izložba i promocija knjige bit će 16. studenoga 2011. (srijeda) u prostorijama Knjižnice.

Izložba fotografija „Sjećanje“ čiji su autori sedam fotoreportera iz Hrvatske bit će otvorena od 10.00 do 19.00 sati, a kroz izložbu će vas voditi Marijan Gubina, mladi autor knjige 260 dana skrećući pažnju na žrtve rata i na noviju povijest Hrvatske uz pratnju ugledne glumice Hrvatskog narodnog kazališta Jasne Odorčić.

knjiga12_11_2aKnjiga „260 dana“ autora Marijana Gubine bit će predstavljena od 19.00 sati. Knjiga je djelo malog čovjeka koji je svakodnevnim radom na samome sebi uspio probiti sve barijere, otvoriti oči i realno bez predrasuda i mržnje sagledati stvari iz svih kutova. Desetogodišnji dječak nalazi se na krivom mjestu, u krivo vrijeme, zajedno sa svojom šesteročlanom obitelji.

Izložba „Sjećanje“ i promocija knjige „260 dana“ aktivnosti su organizirane povodom Dvadesete godišnjice sjećanja na herojski grad Vukovar.

Pročitajte još