Našice – Predavanje na temu fotonaponski sustavi toplinsko grijanje

predavaanje11_11_1a

Ovog vikenda je u prostorijama DVD-a Našice a u organizaciji Udruženja obrtnika Našice i firme WAL-NEM d.o.o. Našice održano vrlo zanimljivo predavanje na temu obnovljivi izvori i njihovo iskorištavanje.

Sam naziv predavanja “Kako uštedjeti energiju toplinskom izolacijom zgrada i proizvodnjom struje iz fotonaponske elektrane na krovovima zgrada” je pobudio u Našicama vrlo veliko zanimanje. Kao gosti su pred prepunom dvoranom inženjeri Centra energije d.o.o iz Osijeka Mario Primorac i Goran Fabijančić prezentirali fotonaponske sustave kao i toplinsko grijanje te su dali mnoge odgovore o tehničkim uvjetima izgradnje, cijenama izgradnje kao i mogućim uštedama energije.

U ovo doba krize kada se gleda na svaku kunu, i kada su nam režije jedan od glavnih problema u obiteljskoj košarici, obnovljivi izvori su način na koji se može nakon izvjesnog vremena vrlo dobro uštedjeti, ali i zaraditi.

Ukoliko vas nešto zanima po pitanju ugradnje, cijene ili se samo želite informirati o fotonaponskim sustavima i toplinskom grijanju na bazi obnovljivih izvora energije možete sve informacije o tome dobiti od firme WAL – NEM d.o.o iz Našica na info telefon 031/699-810 ili mobitel 099/683-4389.

sume8_9_4a

{module Adsense 728x 90}

Pročitajte još