Najbolju izolaciju vaše kuće nudi Hidroizolacija Gvozdenović

Najbolju izolaciju vaše kuće nudi Hidroizolacija Gvozdenović

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEHidroizolacija Gvozdenović tvrtka je koja se uspješno bavi specijalnim građevinskim radovima. Osnovana je 2014. godine, a stalnom edukacijom prati usavršavanja iz oblasti građevinskih radova. Tvrtka se primarno bavi hidroizolacijom te injektiranjem, rezanjem i bušenjem betona. Slijedom visokotehnoloških standarda, na kojima počivaju svi proizvodi ove tvrtke, u mogućnosti je Vama ponuditi dugoročna, profesionalna rješenja za potpunu hidroizolaciju temelja, zidova, podruma i drugo.

Vlaga i mokri zidovi više ne moraju biti vaš problem. Jedino što je potrebno je kontaktirati ih, a oni će pronaći rješenje za vas. Zahvaljujući širokoj paleti hidroizolacijskih materijala, tim Gvozdenović svim svojim kupcima pruža kvalitetna i potpuno inovativna rješenja, u vrlo kratkom vremenu. Možda mislite da Vama nisu potrebne ovakve usluge, ali pukotine u građevinskom materijalu su strukturno slabe točke, koje skraćuju vijek trajanja cijele građevine, jer ona značajno slabi i propada zbog prodora vode.

Stoga profesionalni tim Gvozdenović smatra da pukotinu treba zatvoriti elastičnim ili strukturno ojačavajućim sredstvima. Da bi se to postiglo, pukotina se popunjava po cijeloj dužini injekcijskom oblikovanom poliuretanskom smolom. Tehnologija ubrizgavajućeg materijala ključni je dio moderne gradnje, a upotrebljene smole mogu se koristiti i u spremnicima za pitku vodu.

Više informacija i primjere njihovog rada povezane s problemima prodora vode, kao i vlagom u vašem domu možete dobiti putem +385 (0)92 3752 600 ili direktno na adresi Markovac Našički, Franje Strapača 79.

Pročitajte još

Učitavanje...