Najava 2. automobilističkog natjecanja Stravianae Challenge

Na sajmištu u Našicama, 11. 09. 2022. godine (nedjelja), održat će se 2. Stravianae Challenge – automobilističko natjecanje iz discipline ocjensko – spretnosne vožnje. Natjecanje je na razini Prvenstva Hrvatske i Otvorenog prvenstva grada Zagreba. Ono će okupiti ponajbolje hrvatske vozačice i vozače te će svima nazočnima pružiti nesvakidašnje prizore koji se mogu vidjeti jedino na trkaćim stazama.

Održat će se i Promotivno prvenstvo grada Našica

U sklopu navedenog natjecanja, a u svrhu promocije discipline ocjensko – spretnosne vožnje, kao i promocije autosporta, održat će se i Promotivno prvenstvo grada Našica za sve one ljubitelje vožnji koji ne znaju kako bi započeli svoje bavljenje autosportom ili koji si ne mogu osigurati profesionalno bavljenje istim. Na natjecanju u ovoj kategoriji amatera, odnosno nelicenciranih vozača, moći će nastupiti svatko s važećom vozačkom dozvolom B kategorije. Na ovu skupinu natjecatelja stavljen je posebni naglasak jer pomoću Promotivnog prvenstva privlače se novi vozači stoga pozivamo sve zainteresirane natjecatelje da se pridruže 11.09. na sajmištu.

Publika će moći uživati u iznimno atraktivnim vožnjama, ali isto tako i u mnoštvu popratnih sadržaja u kojima će od najmlađih uzrasta pa do svih odraslih moći pronaći nešto za sebe te uživati u danu na otvorenom.

Pokrovitelji manifestacije su:

  • Grad Našice
  • Turistička zajednica grada Našica
  • Sportska zajednica grada Našica

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite Vjekoslavu Kovačeviću na broj telefona: 095/5521-699.

Pročitajte još