Nagradni natječaj „Zaštiti sebe i druge“

Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s Ministarstvom zdravstva Republike Hrvatske, Ministarstvom znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje i Agencijom za odgoj i obrazovanje provodi nagradni natječaj u izradi infografike na temu „Koronavirus – zaštiti sebe i druge“.

Ovaj nagradni natječaj provodi se u cilju poticanja učenika da steknu znanja i razviju svijest o zaštiti zdravlja tijekom epidemije bolesti COVID-19. Želeći uključiti učenike i potaknuti ih da na originalan i kreativan način prikažu svoje mišljenje i izraze svoj stav o ovoj temi, pozivaju sve osnovne i srednje škole Republike Hrvatske na sudjelovanje u ovom natječaju. Natječaj se provodi u dvije kategorije: radovi učenika osnovnih škola i radovi učenika srednjih škola. Nagradni  natječaj traje do 9. studenog 2020. godine do kada se radovi (infografike – format  A4 ili A3,  pdf ili jpg) zajedno s ispunjenim prijavnim obrascem mogu poslati na adresu elektroničke pošte: [email protected]

 

Infografiku (u formatu A4 ili A3, pdf ili jpg) i popunjeni prijavni obrazac potrebno je poslati na adresu elektroničke pošte najkasnije do ponedjeljka 9. studenog 2020. godine. Najbolji rad bit će nagrađen.

Pročitajte još