Nagrađeni najbolji natjecatelji Gradske stolnoteniske lige Našice

U prostorijama Stolnoteniskog kluba Našice, jučer je održana svečana dodjela pehara i medalja najuspješnijim sudionicima Gradske stolnoteniske lige koju je prvi puta organizirao ovaj Klub. Predsjednik kluba, Dražen Stanić, istaknuo je kako je liga bila podijeljena u tri dobne skupine te da je trajala od studenog prošle godine do travnja ove godine. Ukupno se natjecalo pedesetak igrača iz Našica, Orahovice i Virovitice, što je dodatno naglasilo važnost ovog natjecanja u stolnoteniskoj zajednici.

„Današnja dodjela priznanja za Gradsku stolnotenisku ligu Našice predstavlja veliki trenutak za naš klub. Liga je organizirana u tri kategorije, a svaka je okupila po dvadesetak igrača, što je ukupno oko 60 igrača iz Našica, Virovitice i Orahovice. Liga je započela 1. studenog 2023. godine, a završila je 10. travnja ove godine. Prva sezona Gradske lige bila je izuzetno uspješna, a kao predsjednik kluba, iskreno se nadam da ćemo je još više promovirati i privući veći broj natjecatelja u idućoj sezoni koja kreće u listopadu. Ponosni smo što smo osigurali dodjelu pehara, medalja i sportskih nagrada za sve pobjednike Gradske lige. Također, želim istaknuti da smo uspjeli obnoviti našu dvoranu, zahvaljujući velikodušnoj donaciji od 6 tisuća eura koju smo dobili od Stolnoteniskog saveza iz Zagreba. Velika zahvalnost ide Gradu Našicama, našem gradonačelniku Krešimiru Kašubi i Športskoj zajednici koji su omogućili kombi i transport podloge iz Zagreba. Također, želim se zahvaliti Zoranu Primorcu, predsjedniku Stolnoteniskog saveza, na podršci i suradnji. Trenutno naš klub igra drugu ligu, s još jednim domaćim kolom pred nama, protiv Stolnoteniskog kluba Vinkovci. Naši planovi uključuju ulazak u viši rang natjecanja te se nadamo da ćemo ostvariti taj cilj uz podršku naših igrača, članova kluba i lokalne zajednice.” – izjavio je predsjednik Stanić.

Stolnoteniski klub Našice postao je sinonim za sportski duh grada

Pehare, medalje i sportsku opremu najboljim natjecateljima uručili su dugogodišnji član kluba Zvonko Jurić, dopredsjednik Vijeća mjesnog odbora Našice dr. Marijan Tepeš te te gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba.

„Stolnoteniski klub Našice predstavlja temelj dugogodišnje sportske tradicije u našem gradu. Vidjeti prepunu dvoranu djece, roditelja, gostiju i sponzora zaista je predivno iskustvo koje svjedoči o vitalnosti kluba. Želim čestitati njegovom vodstvu, posebno predsjedniku gospodinu Draženu Staniću te kompletnoj upravi koja marljivo radi na razvoju stolnog tenisa u Našicama. Tijekom proteklih godina s velikom pozornošću pratim rad kluba i primjećujem kontinuirani napredak te ulaganje u opremu, ali i u najvažniji segment – našu djecu. Stolnoteniski klub Našice postao je sinonim za sportski duh našeg grada, a činjenica da imamo čak 39 sportskih udruga i klubova svjedoči o tome da je Našice grad sporta. Izražavam iskrenu zahvalnost svim sportskim djelatnicima koji svoj entuzijazam i trud ulažu u rad s djecom, a stolnoteniski klub Našice je izvrstan primjer. Ponosni smo na postignuća naših sportaša i radujemo se budućim uspjesima kluba.” – zaključio je gradonačelnik Kašuba.

Mateo Kerhat je najbolji u najmlađoj kategoriji, drugo je mjesto osvojio Emanuel Ćosić, a treće mjesto su podijelili Petar Jakšić i Marko Vrekalović. Utješne medalje urečene su Sari Kardum, Mili Đurić, Franu Klabanu, Leonardu Đuriću, Heleni Tepeš, Zvonimiru Tepešu, Vuku Radovanoviću i Leonu Balentiću. Magdalena Štrk je osvojila kategoriju kadeta, drugo mjesto je pripalo Eni Knežević dok su 3. mjesto podijelili Fran Brkić i Filip Čapo. U konkurenciji seniora zlato je mjesto osvojio Dražen Stanić, srebro je pripalo Kruni Vučemiloviću Juriću, a treće mjesto dijele Darko Kulej i Filip Pavlović. Također, dodjeli nagrada bili su prisutni i pročelnik Upravnog odjela za investicije i prostorno planiranje Matija Brkić te predsjednik STK Požega Hrvoje Dujmović, a galeriju fotografija možete pronaći na ovoj poveznici.

Pročitajte još