Na Šipovcu održan 5. Memorijal „Krešimir Ivić – Jedan od nas”

Na igralištu NK-a Šipovac održan je peti po redu memorijal Krešimir Ivić pod sloganom “Jedan od nas”, a organizatori su obitelj i prijatelji prerano preminulog Krešimira uz podršku NK Šipovac i Udruge „Uvijek tu”. Ovogodišnji Memorijal okupio je 23 ekipe dok je namjera organizatora bila prikupiti sredstva za početak obnove dječjeg igrališta na Šipovcu.


Događaj se i ove godine održao uz potporu Grada Našica, Turističke zajednice Grada Našica te Mjesnog odbora Našice, a tim je povodom sve okupljene pozdravio gradonačelnik Krešimir Kašuba. „Danas mi je bilo posebno drago otvoriti tradicionalni Memorijal Krešimir Ivić kojeg sam osobno poznavao. Svakako moram pohvaliti dobru organizaciju jer je prijavljen veliki broj ekipa i ovu manifestaciju su danas došli podržati Ines Resler, predsjednica TZ Grada Našica i predsjednik Mjesnog odbora Našica Darko Cerovski. Treba naglasiti kako je Šipovac poznato naselje koje ima izvrstan nogometni klub i vidljivo je veliko zajedništvo kojem možemo svjedočiti na današnjem memorijalu koji je i humanitarnog karaktera.” – izjavio je, između ostalog, gradonačelnik Kašuba.

U natjecateljskom dijelu ove godine sudjelovalo je 23 ekipa

„Na terenu NK Šipovac okupile su se 23 ekipe s našičkog područja te šire okolice i vjerujem kako ćemo danas ispuniti cilj ovogodišnjeg memorijala, a to je prva etapa obnove šipovačkog dječjeg igrališta.” – poručio je Vjekoslav Mahovlić, ispred NK Šipovac, zahvalivši svima na dolasku, na odazivu, trudu i znoju uz nadanja da će se tradicija nastaviti i u većem broju sljedećih godina.

Organizatori su, kao i svake godine, osigurali 2 kilograma junetine, drva, kruh kao i stol i stolice. U natjecateljskom dijelu ove godine sudjelovalo je 23 ekipa, a za najbolji slavonski čobanac proglašen je onaj ekipe Džoni i sedam patuljka, drugo mjesto je osvojila ekipa Me Teama-a, a treće momčad Tko razumije, shvatit će.

Nakon proglašenja pobjednika uslijedio je nastup Tamburaškog sastava „Bećarine” dok su oni najmlađi mogli uživati u napuhancu.

Stric pivo

Pročitajte još