Našice – Paintball turnir na Lapovcu

Našice - Paintball turnir na Lapovcu

Paintball klub  “Mad CoW” prošlog je vikenda na Lapovcu u sklopu Slavonija Adventure Festivala održao paintball turnir, tj. drugo kolo Slavonske Scenario Paintball Lige (SSPL).

“Mad cow” je osvojio 3. mjesto u prvom kolu, dok je tim na domaćem terenu osvojio 2. mjesto što ga čini prvim u ukupnom poretku lige.

Ovom turniru su se odazvali timovi iz Novske, Sl. Broda, Našica, Jelisavca, Zagreba, Vinkovaca te Rokovca.

Nekoliko riječi o ovom turniru rekao je organizator, ali i kapetan tima Bernard Mikić: “Zadovoljan sam rezultatom, iako smo mogli puno više i bolje, pa sve i do prvog mjesta, jer nam je nedostajalo tek par bodova. Tim čine Darka Turjak, Darko Biro, Vedran Biro, Darko Lukačević, Tomislav Falašta te moja malenkost Bernard Mikić. Zahvalio bih se još jednom svim posjetiteljima, članovima kluba, timovima koji su sudjelovali, a posebno bih se zahvalio glavnom sudcu Sebastijanu Placentu.”

paintball-nasice6 5 2a

paintball-nasice6 5 3a

paintball-nasice6 5 4a

paintball-nasice6 5 5aPar riječi o pravilima rekao je i Sebastijan Placento, glavni sudac: “Igra se odvijala prema pravilima lige 2 zastave, 5 igrača po timu s vremenski ograničenjem od 10 minuta. Svi igrači su bili provjereni jesu li su njihovi markeri u sigurnosnim granicama.”

Možemo za kraj najaviti kako je sljedeće kolo u Slavonskom Brodu, a nakon to ga se ide u Rokovce, pa u Vinkovce.

Pročitajte još