Na najvećem kickboksing turniru u Hrvatskoj Našičani osvojili zlato, srebro i broncu

impact našice 1
impact našice 1

Jučer je u Zagrebu održan CROATIA OPEN 2015., vrlo jak kickboksing turnir međunarodnog karaktera na kojem su nastupili i članovi KBK „Impact“ iz Našica. S ponosom možemo reći kako je svo troje natjecatelja osvojilo medalju što je za ovaj klub, ali i same Našice, izniman uspjeh. Naime, radi se o vrlo prestižnom natjecanju, najvećem turniru kickboksinga u Hrvatskoj i široj regiji, na kojem je nastupilo preko 500 natjecatelja iz čak 70 klubova. Tako su uz hrvatske natjecatelje nastupili i borci iz Turske, Mađarske, Azerbajdžana, Srbije, Bosne, Poljske i Austrije.

Klub „Impact“ Našice nastupio je tako sa troje natjecatelja: Ančicom Anđelić, Mariom Majićem i Korinom Kraljik.

impact našice 2

Par riječi o samom turniru rekao je trener Stjepan Paska, koji je među ostalim naglasio kako je stvarno zadovoljan izvedbom njegovih boraca te da bi prije samog turnira potpisao bilo kakvu medalju, a ne da kući nosimo jedno zlato, jedno srebro i jedno brončano odličje.

„Ma što reći, stvarno izniman dan za nas iz kluba „Impact“, ali vjerujem i za sve Našičane. Osvojiti tri medalje na ovako jakom turniru je izniman uspjeh, i vjerujte mi ovo se ne može mjeriti niti s jednim uspjehom jer se radi o teškim borbama u full kontaktu. Naravno prije svega bih pohvalio Maria Majića koji je osvojio najsjajnije odličje u kategoriji do 91 kilograma. Iako se i u polufinalu, a kasnije u finalu radilo o puno iskusnijim borcima nego što je naš Mario, njegovo samopouzdanje, a i izvedba je dovela do toga da suci pripišu pobjedu našem borcu u oba slučaja. Uz to naravno tu je i naša najbolja natjecateljica Ančica Anđelić, u kategoriji do 56 kilograma, koja je ovoga puta osvojila srebrnu medalju, a o njezinim uspjesima ne moram ponovo govoriti.  Za kraj moram naglasiti kako sam iznimno zadovoljan i s prvom borbom koju je odradila Korina Kraljik, a koja je nastupila u juniorskoj kategoriji te osvojila brončanu medalju. Veliki rezultati na ovako prestižnom turniru pokazuju kako se rad koji ulažemo u klubu itekako isplati te da nam niti natjecatelja neće nedostajati, jer klub iz godine u godinu samo napreduje. Ovako lijepim rezultatima završena je natjecateljska godina, a godina koja je pred nama će po našim računicama biti još bolja.“ – rekao je glavni trener Stjepan Paska.

impact našice 3

Za kraj moramo naglasiti kako se trener Paska zahvalio svima koji pomažu klubu, jer bez financijske pomoći Grada Našica, Športske zajednice Grada Našice kao i nekih pojedinaca, sav rad bi bio skoro uzaludan. Nažalost, natjecanja znaju dosta koštati, a klub to sam ne bi mogao sve izfinancirati pa im se ovom prilikom još jednom svi zahvaljujemo. 

 

Pročitajte još