MŽNL Slavonije i Baranje, 17.kolo -Vihor – Darda 2:1(2:0)

nogomet1
nogomet1

Jelisavac – Igralište Korea. Gledatelja 100.

Glavni sudac Tomislav Milić (Belišće). Pomoćni suci Dalibor Buljić(Čepin), Domagoj Gradištanac (Osijek).

Delegat Goran Samardžić (Vukovar).Strijelci: 1:0 – Potolovec(12), 2:0 – Šoštarić(31), 2:1 – Mihajlović(64).

Opomenuti igrači Stuparić, De.Ćosić, Potlovec, Da.Ćosić(Vihor), Mihajlović(Darda).

Vihor: Knežević, Dervić(od 56.Stranatić), Stuparić, D.Ćosić, Pinter, Čiš(od 52.S.Kubala), M.Kubala(od 73.Kubica), Šulava, Šoštarić, Potolovec(od 60.Da.Ćosić), Jović. Pomoćni trener Saša Sambol.

Darda: Šerega, Mihajlović, Lukić(od 73.Šuba), Robičko(od 54.Grgić), Kolar(od 46.Jeftimir), Štrbac, Markan, Marijanac(od 42.Matković), Marić, V.Kovač, L.Kovač(od 46.Lazar). Pomoćni trener Boris Jović.

Igrač utakmice: Ante Šoštarić(Vihor).

Nogometaši Vihora nastavljaju s pobjedama. Nakon što su prvo proljetno kolo dobili Jadran u gostima ovog su puta kod kuće dobili dobru momčad Darde. U dvanaestoj minuti Vihor dolazi u vodstvo. Nakon udarca iz kuta i odbijene lopte igrača najbolje se snalazi kapetan Potolovec i pronalazi lopti put u mrežu. To nije obeshrabrilo Darđane koji igraju otvoreno ne bi li poravnali. Nažalost, u tridesetprvoj minuti Šoštarić iz nove gužve u kaznenom prostoru Darde prizemno loptu šalje u mrežu. Do odlaska na odmor ništa se posebno nije događalo, Darda više ima loptu u posjedu ali bez pravih prigoda.

Ulazak mladog Samira Kubale donio je dosta problema Dardi. To su uspješno rješavali te i dalje imali inicijativu koja im je donijela smanjenje rezultata. Mihajlović se najbolje snašao i donio nade Darđanima. No, iskusni Šulava, Pinter i Šoštarić su sve njihove napade uspješno sprječavali a najbolji igrač Šoštarić je, nakon prolaza nekoliko igrača, iz lijepe situacije loptu šutirao preko grede. Sve u svemu zaslužena pobjeda Vihora no čestitke igračima Darde na dobroj i korektnoj igri. 

 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2017/3mjesec/13/v1{/gallery}

Pročitajte još