Uz mnoštvo novih okusa i maštovitih ukrasa prošla još jedna subota Adventa u Našicama

Još je jedna večer u znaku blagdana, darivanja, pjesme i plesa okupila mnoštvo građana Našica, ali i okolnih mjesta. Gužva kod adventskih kućica jedva je dopuštala prolazak do grijanog šatora gdje ste mogli naći kreativne i personalizirane poklone, ukrase za bor, ali i probati mnoštvo ukusnih kolača te slatkih domaćih rakija, vino od višnje kao i prvi hrvatski whisky.

Ipak zastali smo malo i vani gdje su članovi KUD-a Jasen Šaptinovci za degustaciju ponudili domaće proizvode poput čvaraka i kobasice, kao i nešto novo wafle s čokoladom i višnjama. Oni kažu da su izrazito zadovoljni ovogodišnjom posjetom Adventa u Našicama, a da za građane sljedeće subote pripremaju i germ knedle.

Unutar šatora, ove smo subote, kušali vino od višnje slatkog i varljivog okusa OPG-a Bošnjak. Oni su također izrazito zadovoljni ovogodišnjim adventom na kojem imaju prilike predstaviti svoj jedinstven proizvod te buduće kupce upoznati s njegovom pripremom. Kada su se građani dovoljno ugrijali, većina njih preselila se kod našičke fontane, gdje je kao i proteklih večeri u organizaciji Udruge DarNa upaljena i treća adventska svijeća. Ovaj čin upriličili su članovi mješovitog zbora HKD „Lisinski” Našice otpjevavši nekoliko prigodnih pjesama koje su bile uvertira u nastavak veselja u šatoru. Nastupima HKD-a „Podgoračani” Podgorač i KUD-a „Tamburica” Velimirovac glasno i veselo završilo je još jedno subotnje druženje.

 

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=5 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=2518159194900211 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]

Pročitajte još