Mladi đurđenovački rukometaši na međunarodnom turniru „Trofej Smedereva”

Đurđenovački rukometaši godišta 2012. i 2013. putuju na 10. po redu međunarodni rukometni turnir „Trofej Smedereva” koji se održava od 23. do 27.8. u Smederevu u Republici Srbiji, gdje će nastupiti s 3 ekipe.

Podsjetimo, RK „Đurđenovac” je klub na turnir pozvan kao „počasni gost” obzirom da su bili jedini međunarodni sudionici 1. turnira 2013. godine koji je kasnije izrastao u jedan od najjačih turnira regije. Na ovom jubilarnom okupit će više od 100 ženskih i muških ekipa sa više od 1600 igračica i igrača, a procjena je organizatora da će se u ova 3 dana (jer prvi dan predviđen je za prijave i smještaj ekipa) odigrati i više od 350 utakmica generacija od 2005. do 2013. godišta u rukometu i mini rukometu.

Rukometaši RK „Đurđenovac” nastupaju u mini rukometu te ih možete pratiti na službenoj Facebook stranici kluba, a sve ostale informacije mogu se pronaći i na službenoj stranici turnira na web adresi; https://trophysd.com/

Za one koji neće putovati na turnir rezultate igrača 2012. godišta moći će vidjeti na poveznici https://bityl.co/Kc5s dok će se rezultati obje ekipe 2013. godišta moći pronaći ovdje: https://bityl.co/Kc5v

Sretan put igračima i trenerima Miodragu Kragojeviću i Josipu Brnjaku, a želimo im uspješan nastup i dobru zabavu. I na ovaj turnir mlade rukometaše prate, kao i uvijek, njihovi roditelji stoga i njima sretan put i #svizađurdan!

Izvor: RK „Đurđenovac”; Foto: FB stranica „Trophy of Smederevo”

Pročitajte još