Mesec i Hajnal osvojile zlatne medalje za URT „Nexe Team” Našice

U subotu, 22. svibnja 2021. godine, sa startom/ciljem na Trgu Jug 2 u 11:00 sati održana je po prvi puta Utrka građana na 5 km Krug za Jug. Utrka se trčala oko Juga 2, svaki natjecatelj dobio je startni paket s brojem i čipom, a bila je i utrka za najmlađe u 3 kategorije kao i nagrade za sve natjecatelje. U ženskoj kategoriji Dubravka Mesec osvojila je prvo mjesto dok je Vlasta Biter osvojila četvrto mjesto.

Mia Hajnal na dječjoj utrci na 300 metara osvojila je prvo mjesto u kategoriji prvih i drugih razreda te je nakon toga startala i na 5 km gdje je u svojoj kategoriji ponovno pobijedila. Nika Hajnal natjecala se u dječjoj utrci koju je uspješno završila s vrlo dobrim osobnim rezultatom. Hrvoje Tržić stigao je do cilja sedamnaesti, ali je po rezultatu osvoji drugo mjesto u svojoj starosnoj kategoriji.

U virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ i okolici, s naglaskom na Virovitičke ribnjake, održana je prva trail utrka „Litice oko Virovitice“. Trčalo se u tri kategorije – na 7, 15 i 25 km, u ženskoj i muškoj konkurenciji. Na stazi dužine 25 km nastupili su Mario Pavičić i Dejan Perasić dok je na stazi dužine 15 km nastupio Mijo Benković. Uz logističku podršku Martine Pavičić, na zahtjevnoj stazi u vrlo jakoj konkurenciji trkači URT „Nexe Team” Našice uspješno su dotrčali do cilja te tako završili vrlo uspješan vikend Našičke trkačke udruge.

Pročitajte još