Mesec i Hajnal osvojile zlatne medalje za URT „Nexe Team” Našice

U subotu, 22. svibnja 2021. godine, sa startom/ciljem na Trgu Jug 2 u 11:00 sati održana je po prvi puta Utrka građana na 5 km Krug za Jug. Utrka se trčala oko Juga 2, svaki natjecatelj dobio je startni paket s brojem i čipom, a bila je i utrka za najmlađe u 3 kategorije kao i nagrade za sve natjecatelje. U ženskoj kategoriji Dubravka Mesec osvojila je prvo mjesto dok je Vlasta Biter osvojila četvrto mjesto.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAMEMia Hajnal na dječjoj utrci na 300 metara osvojila je prvo mjesto u kategoriji prvih i drugih razreda te je nakon toga startala i na 5 km gdje je u svojoj kategoriji ponovno pobijedila. Nika Hajnal natjecala se u dječjoj utrci koju je uspješno završila s vrlo dobrim osobnim rezultatom. Hrvoje Tržić stigao je do cilja sedamnaesti, ali je po rezultatu osvoji drugo mjesto u svojoj starosnoj kategoriji.

U virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ i okolici, s naglaskom na Virovitičke ribnjake, održana je prva trail utrka „Litice oko Virovitice“. Trčalo se u tri kategorije – na 7, 15 i 25 km, u ženskoj i muškoj konkurenciji. Na stazi dužine 25 km nastupili su Mario Pavičić i Dejan Perasić dok je na stazi dužine 15 km nastupio Mijo Benković. Uz logističku podršku Martine Pavičić, na zahtjevnoj stazi u vrlo jakoj konkurenciji trkači URT „Nexe Team” Našice uspješno su dotrčali do cilja te tako završili vrlo uspješan vikend Našičke trkačke udruge.

Pročitajte još

Učitavanje...